«ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ», της Αγκάθα Κρίστι, στο θέατρο ΠΑΡΑΘΛΑΣΗ:
Το Θέατρο ΠΑΡΑΘΛΑΣΗ συνεχίζει στη Θεσσαλονίκη, για 16η συνεχόμενη χρονιά τη θεατρική σειρά μυστηρίου «ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ», της Αγκάθα Κρίστι, με τα εξής έργα:
“ΤΟ ΩΧΡΟ ΑΛΟΓΟ”, (καινούργια παραγωγή) σε σκηνοθεσία Μόνας Κιτσοπούλου και Γιώργου Γκασνάκη.
“ΤΟ ΛΟΞΟ ΣΠΙΤΙ”, σε σκηνοθεσία Μόνας Κιτσοπούλου και Γιώργου Γκασνάκη.
“ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΙΝΙΑΛΟ”, σε σκηνοθεσία Μόνας Κιτσοπούλου και Γιώργου Γκασνάκη.
ΥΠΟΘΕΣΗ
Έξι άνθρωποι, σ’ ένα μικρό χωριό της Αγγλίας, μαζεύονται ένα πληκτικό και ανιαρό απόγευμα για να πάρουν το τσάι τους. Και για να … σκοτώσουν την ώρα τους, αποφασίζουν να δημιουργήσουν τη «Λέσχη του Εγκλήματος». Ανάμεσά τους και η μις Μαρπλ, μια ηλικιωμένη και, φαινομενικά, φιλήσυχη κυρία που ασχολείται κυρίως με το πλεκτό της. Φαινομενικά. Γιατί πίσω απ’ αυτό το ήρεμο και καλοκάγαθο πρόσωπο κρύβεται ένα από τα πιο κοφτερά μυαλά της ανθρωπότητας. Και μόνο αυτή θα καταλάβει ποιος είχε το πιο ισχυρό κίνητρο. Και μόνο αυτή θα βρει το κλειδί του μυστηρίου. Και μόνο αυτή θα ρωτήσει γιατί ο δολοφόνος άναψε τσιγάρο.
Δραματουργική Προσαρμογή: Κώστας Ταρπατζής
Σκηνοθεσία: Μόνα Κιτσοπούλου, Γιώργος Γκασνάκης
Σκηνικά-Κοστούμια: Κώστας Ταρπατζής
,
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Γιώργος Γκασνάκης, Γιώργος Καμπούρης , Στεφανία Κουφοπούλου, Νατάσα Αγγελοπούλου, Δανάη Μηλίνη και η Ελένη Καραμεσίνη.
Κώστας Ταρπατζής, Στάθης Πεχλιβανίδης, Στάθης Παπουλίδης, Θωμάς Αμαξόπουλος, Ανδρέας Μαυραγάνης, Νανά Γκασνάκη, Θανάσης Παντελής, Όλγα Κουτσώνου, Μάρθα Κιοσσέ, Εύη Τριπολιτσιώτη, Κατερίνα Κρανιώτη, Κατερίνα Γανδά, Χριστίνα Ριζίδου, Νίκος Παλπάνης, Άρτεμις Πράπα, Βάσω Χατζηγεωργάκη, Λία Κοψαχείλη, Μυρτώ Λελόβα, Αδριανός Φριλίγγος, Βικτώρια Ζαφειρέλη, Χάρης Θώμος.
Κάθε Παρασκευή στις 9.15 μμ.
Studio Παράθλαση:
Κασσάνδρου 132, τηλ. 2310 216 567.
Φωτογραφικό υλικό