Μια μαύρη κωμωδία για τις ψευδαισθήσεις και τα αδιέξοδα της ελληνικής πραγματικότητας
Το εμβληματικό έργο του Γιώργου Διαλεγμένου, «Χάσαμε τη θεία στοπ», επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για τρεις μόνο παραστάσεις στο Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον, από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Μαρτίου.
Σε σκηνοθεσία του Χρήστου Τριπόδη και παραγωγή της εταιρείας Μέθεξις, ένας εκλεκτός θίασος ζωντανεύει την ιστορία του Θανάση και της Ουρανίας. Στο Γκάζι της δεκαετίας του ’50, μέσα στη μιζέρια και τη φτώχεια, οι ήρωες στηρίζουν κάθε ελπίδα για επιβίωση στην κληρονομιά μιας ετοιμοθάνατης θείας.
Ένας καβγάς, μια λάθος κίνηση και ένας πρόωρος θάνατος γίνονται η θρυαλλίδα για μια έκρηξη αποκαλύψεων. Με σκληρό αλλά λυτρωτικό χιούμορ, το έργο ξεγυμνώνει τις ενοχές και τις ματαιώσεις μιας ολόκληρης κοινωνίας, αποδεικνύοντας γιατί θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα κείμενα της νεοελληνικής δραματουργίας.
Οι τεθλιμμένοι συγγενείς
Στη σκηνή συναντώνται οι (αλφαβητικά): Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Τζένη Διαγούπη, Τζόυς Ευείδη, Νατάσσα Κοτσοβού, Γιώργος Σουξές και Χρήστος Τριπόδης. Μαζί τους οι Βασίλης Γιαννέλος και Βαλεντίνο Βαλάσης, ενώ ακούγεται ηχογραφημένη η φωνή της Χρύσας Ρώπα.
Πληροφορίες παραστάσεων
Παρασκευή 27 Μαρτίου: 21:15 Σάββατο 28 Μαρτίου: 21:15 Κυριακή 29 Μαρτίου: 20:15
Χώρος: Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον, Θεσσαλονίκη Διάρκεια: 100 λεπτά (με διάλειμμα)
Εισιτήρια: VIP 22€, Ζώνη Α’ 18€, Ζώνη Β’ 15€ (Ειδικές τιμές για ΑμεΑ, φοιτητές, ανέργους & γκρουπ).
Προπώληση & κρατήσεις
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει. Μπορείτε να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας:
-
Ηλεκτρονικά: Μέσω της πλατφόρμας More.com ΕΔΩ
-
Τηλεφωνικά: Στη «Μέθεξις» (210 7622034) και στο Θέατρο Κολοσσαίον (2310 834996).
-
Φυσικά σημεία: Στο ταμείο του Κινηματοθεάτρου Κολοσσαίον.







