Επιστρέφει για οχτώ μόνο παραστάσεις, από 31 Οκτωβρίου έως 9 Νοεμβρίου
Το βραβευμένο έργο «Εκτός Ύλης reloaded» του Κώστα Λεϊμονή, σε συνέχεια των soldout παραστάσεων τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιστρέφει στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ για οχτώ μόνο παραστάσεις από 31 Οκτωβρίου έως 9 Νοεμβρίου 2025, σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη και με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση στον ρόλο του υπουργού.
Το έργο
Ένας βουλευτής, που έχει διατελέσει για χρόνια και υπουργός ελληνικών κυβερνήσεων, αποφασίζει να παραιτηθεί από το αξίωμά του και να εγκαταλείψει μια για πάντα την πολιτική ζωή της χώρας. Έτσι, ετοιμάζεται να εκφωνήσει τον τελευταίο του λόγο στη Βουλή τη νύχτα της ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Έναν λόγο, που όμοιός του δεν έχει διαβαστεί ποτέ στην αίθουσα του κοινοβουλίου. Αφού έχει αναλογιστεί τις πράξεις και κυρίως τις παραλείψεις του σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, εξομολογείται και παράλληλα απολογείται ενώπιον ενός λαού που τον πίστεψε, με την ελπίδα ότι –έστω και την τελευταία στιγμή– θα προλάβει να γίνει σύμμαχος της αλήθειας και υποστηρικτής μιας μεγάλης συγγνώμης, που έπρεπε να έχει ειπωθεί καιρό πριν.
«Το πρόβλημα ξεκινά από την στιγμή που η αξία του κοστουμιού ξεπερνά την αξία του ανθρώπου που το φορά.»
Ταυτότητα παράστασης
Κείμενο: Κώστας Λεϊμονής Σκηνοθεσία/Κοστούμια/Φωτισμοί: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου Πρωτότυπη μουσική: Γιώργος Περού Στον κεντρικό ρόλο ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, μαζί του οι: Δημήτρης Κωνσταντινίδης, διπλή διανομή: Ελένη Θεοχάρη / Κωνσταντίνα Λάλου, Πέτρος Ζαφειρίου.
Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
Παρασκευή 31/10 & 7/11/2025, 21:00
Σάββατο 1/11 & 8/11/2025, 19:00 & 21:00
Κυριακή 2/11 & 9/11/2025, 19:00
Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ Τσιμισκή 136, (Πλατεία ΧΑΝΘ), 2310 230013










