2134

Συνέντευξη στον Γιάννη Τσιρόγλου
.
Μια ανάσα πριν την έναρξη των παραστάσεων βρήκαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε (για λίγο) με τη σπουδαία ηθοποιό Ελένη Ερήμου που μας μεταφέρει στο περιεχόμενο της παράστασης «Βαν Γκογκ – Το βαλς των δένδρων και του ουρανού» αλλά και στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον κορυφαίο ζωγράφο.
Και θα έχουμε την μεγάλη ευκαιρία να τα πούμε από κοντά στη θεατρική Κουλτουροβραδιά, Παρασκευή 29/11, όπου μετά το τέλος θα συνομιλήσουμε διεξοδικά με όλους τους συντελεστές (σχετικά για τη βραδιά διαβάστε εδώ)
.
-k-
ΑΘΗΝΑΙΟΝ
«ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ – ΤΟ ΒΑΛΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ» του Ζαν Μισέλ Γκενασιά.
Πρεμιέρα: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Μέσα από την παράσταση, που αναφέρεται στις τελευταίες ημέρες της ζωής του Βαν Γκογκ, ο θεατής αντιλαμβάνεται τον τρόπο με τον οποίο ο κορυφαίος ζωγράφος έκανε τη ζωή μας έργο τέχνης, αντιστοίχισε τη μοναξιά και τα αναπάντητα ερωτήματα που όλοι έχουμε με τα χρώματα της παλέτας του, έδωσε φωνή στα ενδότερα συναισθήματά μας.
Σκηνοθεσία: Μ. Σέιμπελ.
Ερμηνεύουν: Ελένη Ερήμου, Δημήτρης Καλαντζής, Αντώνης Ραμπαούνης, Ελένη Δαφνή, Γιάννης Μπόγρης, κ.ά.
.
Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00. Κυριακή στις 20:00
.
Δείτε & αυτά:
/
Όλες οι νέες παραστάσεις (πρεμιέρες) που θα δοθούν από 15/5/2019 έως 14/05/2020 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αυτόματα συμμετέχουν για τα 3 Βραβεία Κοινού καθώς και για τα Βραβεία Κριτικής Επιτροπής στα 10α -επετειακά- Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2020.
& αυτά:
–Τι παίζουν τα θέατρα στη Θεσσαλονίκη τώρα, κλικ εδώ.
–Τι παίζουν οι κινηματογράφοι στη Θεσσαλονίκη, κλικ εδώ.
–Συναυλίες: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
–Σινεμά: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
–Βιβλίο: Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
.
–Κερδίστε προσκλήσεις – Βιβλία, κλικ εδώ.
.
Actors Portfolio:
Εμπλουτίστε το βιογραφικό σας με φωτογραφίες υψηλών προδιαγραφών.
Επιπλέον αναλαμβάνουμε: Φωτογράφησης προβών, πρεμιέρας, φωτογραφίες δελτίων Τύπου, συνεντεύξεις, προώθηση φωτογραφιών κοινωνικών δικτύων κ.ά.
.
.
Ακολουθήστε μας στα social media
Φωτογραφικό υλικό



