Μετά τη σαρωτική επιτυχία της ταινίας τρόμου «Weapons», η New Line Cinema και η Warner Bros. έδωσαν επίσημα το «πράσινο φως» για ένα prequel που θα επικεντρώνεται στην πιο εμβληματική φιγούρα του φιλμ.
Το νέο πρότζεκτ, με προσωρινό τίτλο «Gladys», θα ξετυλίξει το παρελθόν της διαβολικής θείας Γκλάντις, του χαρακτήρα που χάρισε στην 75χρονη Έιμι Μάντιγκαν το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου τον περασμένο Μάρτιο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες (Απρίλιος 2026), ο δημιουργός του «Barbarian» και του «Weapons», Ζακ Κρέγκερ, θα συνυπογράψει το σενάριο με τον Ζακ Σιλντς, γνωστό από τη δουλειά του στο Monsterverse (Godzilla x Kong). Η ταινία αναμένεται να εξερευνήσει τις υπερφυσικές ρίζες της Γκλάντις —μιας σύγχρονης «μάγισσας» που χρησιμοποιεί απόκοσμα τελετουργικά— πριν από τα γεγονότα της μαζικής εξαφάνισης των 17 παιδιών που είδαμε στην πρώτη ταινία.
…με δύο λόγια
Μια ανατριχιαστική βουτιά στις ρίζες του κακού, με την οσκαρική Έιμι Μάντιγκαν να επιστρέφει στον ρόλο που την κατέστησε σύγχρονο είδωλο του τρόμου.



