Από 18 Οκτωβρίου 2025
Μετά από έναν εξαιρετικά επιτυχημένο κύκλο soldout παραστάσεων στην Αθήνα, η ξεκαρδιστική κωμωδία των Henry Lewis, Jonathan Sayer και Henry Shields, που έχει κατακτήσει τα βραβεία και τους κριτικούς σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται να «σαρώσει» και το κοινό της Θεσσαλονίκης!
Το έργο έχει μεταφραστεί ήδη σε 30 γλώσσες και έχει παιχτεί στις περισσότερες χώρες του κόσμου, ενώ ανεβαίνει για συνεχόμενες θεατρικές σεζόν στο Λονδίνο, από το 2012 και στο Broadway, από το 2017.
Ένα έργο, έξι φιλόδοξοι ηθοποιοί, δυο φιλότιμοι τεχνικοί και μια πρεμιέρα που πρέπει να πραγματοποιηθεί με επιτυχία! Παρά τις συνεχείς προσπάθειες τους, η τύχη φαίνεται να μην είναι με το μέρος τους και οι απρόβλεπτες καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, δημιουργώντας μία σειρά από ανατρεπτικές, τραγελαφικές και απολαυστικά λάθος καταστάσεις.
Απίστευτες στιγμές γέλιου, συγκρούσεις και απροσδόκητες εξελίξεις θα καθηλώσουν τους θεατές από την αρχή ως το τέλος. Μια κωμωδία όπου τα πάντα πηγαίνουν στραβά, αλλά αυτό το «λάθος» είναι τελικά που την κάνει ανεπανάληπτη.
Σε αυτή την παράσταση, θα πάνε όλα… λάθος, εκτός από τις απολαυστικές στιγμές που θα ζήσει το θεατρικό κοινό, το φετινό χειμώνα, στο θέατρο Κολοσσαίον!
Πρωταγωνιστούν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μαρία Ανδρούτσου, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Γιώργος Χατζής, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Βαγγέλης Πιτσιλός, Ελευθερία Κοντογεώργη
Συντελεστές: Απόδοση – σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα Μουσική επιμέλεια: ΙάσοναςΓουάστωρ Βοηθός σκηνοθέτη- Επιμέλεια Κίνησης: Θοδωρής Γιαννόπουλος Φωτογραφίες: Χάρης Γερμανίδης Σχεδιασμός αφίσας: Τζόυ Τόλια Επικοινωνία – Γραφείο Τύπου παράστασης: Ρίτα Σίσιου Παραγωγή: Marosssoulis Productions
Παραστάσεις από 18/10: Παρασκευή στις 21:00 , Σάββατο 18:00 & 21:00 και Κυριακή στις 19:30
Προπώληση: MORE & Ταμείο Θεάτρου (2310 834 996)
VIP ΖΩΝΗ 25€
Α ΖΩΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 18€ – 20€
Α ΖΩΝΗ ΕΞΩΣΤΗΣ 18€ – 20€
Β ΖΩΝΗ ΕΞΩΣΤΗΣ 18€