Κάποιες παραστάσεις οφείλουν να επανέρχονται καθώς ο αριθμός παραστάσεων ποτέ δεν είναι αρκετός ειδικά για την Θεσσαλονίκη που τα διήμερα ή τριήμερα έχουν γίνει καθεστώς… Είναι μια καλή ευκαιρία να δουν την παράσταση θεατές που για κάποιους λόγους δεν μπορούσαν τότε. Aλλά και για μας επίσης, να ξαναδημοσιεύσουμε το σχολιασμό μας γι’ αυτές ώστε να ενημερωθούν για την άποψή μας.
Καλή ώρα «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» που πρωτοείδαμε τον περασμένο Αύγουστο στο θέατρο Κήπου και επαναλαμβάνονται στο θέατρο Αριστοτέλειον από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.

Οπότε για να διαβάσετε την κριτική… “Σ’ ένα καλαίσθητο περιβάλλον «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» και παγιδευμένες…” και την βαθμολογία, κλικάρετε εδώ
σημ: η κριτική αφορά την τότε παράσταση και ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές στη σύνθεση όσο και στη σκηνοθεσία.
.
-k-
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ
«Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» του Leonard Gershe
-Πέμη Ζούνη & Αναστάσης Ροϊλός μιλούν για την παράσταση εδώ

.
Νέα Υόρκη τέλη δεκαετίας του ’60. Ο Ντον Μπέηκερ (Αναστάσης Ροϊλός) κάνει την επανάσταση της ζωής του. Φεύγει από το ήσυχο προάστιο όπου ζούσε με την υπερπροστατευτική μητέρα του (Πέμη Ζούνη) για να εγκατασταθεί μόνος του στο Μανχάταν. Το γεγονός ότι είναι τυφλός δεν τον εμποδίζει από το να κυνηγήσει το όνειρο του: να γίνει επαγγελματίας μουσικός.
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ.
Ερμηνεύουν: Πέμη Ζούνη, Αναστάσης Ροιλός, Εριέττα Μανούρη, Αντώνης Γιαννακός.
Ήμερες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 1/10: 9.15 μμ, Σάββατο 2/10: 7.00 μμ & 9.15 μμ, Κυριακή 3/10: 7.00 μμ.
.
-k-
.
Δείτε & αυτά:
.
& αυτά:
Φωτογραφικό υλικό