Σήμερα, υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές τάσεις διατροφής που μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τι είναι καλό και τι κακό. Και ακόμα και τότε, μάλλον θα βρείτε μικτές κριτικές. Αν και ορισμένοι εμπειρογνώμονες επικεντρώνονται στα οφέλη, άλλοι εστιάζουν στα αρνητικά.

- Λαχανικά
- μαρούλι
- λάχανο
- σπαράγγια
- bok choy
- σέλινο
- μελιτζάνα
- βότανα
- μανιτάρια
- ραπανάκια
- ντομάτες
- κολοκυθάκια
- αγκινάρες
- μπρόκολο
- λαχανάκια Βρυξελλών
- κουνουπίδι
- αγγούρι
- μάραθο
- πράσινα φασόλια
- αρακάς
- Κρέας, πουλερικά και ψάρια
- αυγά
- βόειο κρέας
- κοτόπουλο
- κυνήγι
- αρνί
- χοιρινό
- μοσχάρι
- μπέικον
- χοτ-ντογκ
- κρέατα οργάνων (συκώτι κλπ)
- λουκάνικα
- λιπαρά ψάρια
- άσπρα ψάρια
- καβούρια
- αστακοί
- μύδια
- χταπόδι
- στρείδια
- χτένια
- γαρίδες
- καλαμάρια
- κορν-μπιφ
- ζαμπόν
- πανσέτα
- παστρουμάς
- προσιούτο
- γαλοπούλα
- chorizo
- πεπερόνι
- σαλάμι
- πάριζα
- μορταδέλα
- Γαλακτοκομικά
- μπλε τυριά
- μοτσαρέλα
- brie
- καμαμπέρ
- κατσικίσιο
- γκούντα
- τσένταρ
- παρμεζάνα
- βούτυρο
- κρέμα γάλακτος
- φέτα
- κρεμώδη τυριά
- τυρί κότατζ
- γιαούρτι
- μασκαρπόνε
- ρικότα
- Άλλες τροφές
- κονσέρβες θαλασσινών
- μαγιονέζα
- μουστάρδα
- ξύδι
- απξηραμένα βότανα
- μπαχαρικά
- αναψυκτικά
- καφές
- τσάι
- αμύγδαλα
- καρύδια
- καρύδια Βραζιλίας
- καρύδια μακαντέμια
- καρύδια πεκάν
- σπόροι
Φωτογραφικό υλικό