Αγρίεψε το «Πάμε Πακέτο»: «Εγώ δεν πήγα ποτέ βόλτες με το κότερο του προέδρου!» και «άδειασμα» Λαζόπουλου…

652 Views
Αγρίεψε το «Πάμε Πακέτο»: «Εγώ δεν πήγα ποτέ βόλτες με το κότερο του προέδρου!» και  «άδειασμα» Λαζόπουλου… Αγρίεψε το «Πάμε Πακέτο»: «Εγώ δεν πήγα ποτέ βόλτες με το κότερο του προέδρου!» και «άδειασμα» Λαζόπουλου…

 Αγρίεψε το «Πάμε Πακέτο»: «Εγώ δεν πήγα ποτέ βόλτες με το κότερο του προέδρου!» και  «άδειασμα» Λαζόπουλου…

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο κανάλι Ε στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ «αδειάζει» τον Λάκη Λαζόπουλο!

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με τον πρόεδρο έχουμε μια αλληλοεκτίμηση. Εγώ δεν πήγα ποτέ διακοπές με τον πρόεδρο. Αυτά…» και πρόσθεσε με νόημα: «Δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο. Ούτε το έχω δει ποτέ απέξω», αφήνοντας καρφιά για παρουσιάστριες του καναλιού.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για τη γνώμη της για τον Λάκη Λαζόπουλο και προχώρησε σε ένα πρωτοφανές …άδειασμα του γνωστού ηθοποιού και παρουσιαστή. «Βεβαίως και το θεωρώ λάθος, διότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε την εκπομπή μας ή το μέσο που έχουμε, γιατί κάνουμε έτσι τη δουλειά μας, σε άλλη κατεύθυνση. Εγώ νομίζω έγινε χειραγώγηση. Δεν μασάω, έχουμε το δικαίωμα της γνώμης. Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ χαρισματικός άνθρωπος ο Λάκης Λαζόπουλος, ευφυέστατος, έχει κάνει υπέροχα πράγματα και στην τηλεόραση και στον ελληνικό κινηματογράφο και στο θέατρο -είχα πάει πέρυσι να δω την παράσταση και ήταν εξαιρετική. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να διαφωνώ με κάποιες τακτικές. Άλλο εκτιμούμε έναν άνθρωπο για τη δουλειά του και άλλο κρίνουμε πως χρησιμοποίησε ένα μέσο που του δόθηκε για να κάνει τη δουλειά του που έκανε και άλλα πράγματα μέσα από τη δουλειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά. 


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή