Η Κουλτουρόσουπα έκοψε την βασιλόπιτά της για το 2023

3489 Views
Η Κουλτουρόσουπα έκοψε την βασιλόπιτά της για το 2023 Η Κουλτουρόσουπα έκοψε την βασιλόπιτά της για το 2023


Σε μια κρύα μέρα σαν τη σημερινή, μόνο ζεστές αγκαλιές, φιλιά και χαρές για τους αρθρογράφους και συνεργάτες της Κουλτουρόσουπα που έκοψαν βασιλόπιτα για το 2023.

Με μεγάλη τυχερή την αγαπημένη θεατρική μας συντάκτρια Άννια Κανακάρη να κερδίζει το φλουρί και τις ευχές μας, τις οποίες ανταποδίδουμε σε όλους εσάς, φίλους, γνωστούς, επισκέπτες.



Να΄ χουμε μια όμορφη τυχερή χρονιά, το δικαιούμαστε!





Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του Remvi Skg (Κανάρη 2, Νέα Κρήνη)

Φωτογραφικό υλικό






Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Θεατρική Κουλτουροβραδιά: «Κοιμώμενος Χαλεπάς» με τον Γιώργη Κοντοπόδη στο θέατρο Σοφούλη (info-προσκλήσεις)
Θεατρική Κουλτουροβραδιά: «Κοιμώμενος Χαλεπάς» με τον Γιώργη Κοντοπόδη στο θέατρο Σοφούλη (info-προσκλήσεις)
με 0 Σχόλια 1539 Views
Θεατρική Κουλτουροβραδιά για την παράσταση «Κοιμώμενος Χαλεπάς–ο ΣΑΛόΣ άΓΙΟΣ» του Άγγελου Ανδρεόπουλου, σε σκηνοθεα Αλέξανδρου Λιακόπουλου. Τον σπουδαίο γλύπτη ζωντανεύει ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργης Κοντοπόδης.
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο