Τα 3 αυτά ζώδια θα περάσουν τη χειρότερη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

2341 Views
Τα 3 αυτά ζώδια θα περάσουν τη χειρότερη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Τα 3 αυτά ζώδια θα περάσουν τη χειρότερη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η στιγμή οι single θυμούνται πιο έντονα ότι είναι single. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι νιώθουν την πίεση του να φροντίσουν να πάρουν δώρο στο ταίρι τους. Από αστρολογικής άποψης η Ημέρα των Ερωτευμένων συμβαίνει στη μέση της εποχής του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι είναι ενάντια στις φαντασμαγορικές χειρονομίες. Πράγματα οξύμωρο σε σχέση με αυτό που απαιτεί το κλίμα των ερωτευμένων.

Η 14η Φεβρουαρίου φέτος θα είναι ωστόσο μεγαλειώδης για κάποιους ενώ για όλους θα είναι αποτυχία. Σύμφωνα με το Elite Daily, τα παρακάτω ζώδια θα σταθούν άτυχα φέτος του Αγίου Βαλεντίνου.

Παρθένος
Στις 14 Φεβρουαρίου η Σελήνη θα ταξιδέψει μέσω του 12ου οίκου σας που έχει να κάνει με την απομόνωση και την εσωτερικότητα. Θα είναι απέναντι από τον κυβερνήτη σας τον Ερμή που θα βρίσκεται στον 6ο οίκο σας της δουλειάς και της παραγωγικότητας. Αντί να σας βάλει σε ρομαντικό πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου, πιθανότητα θα απασχοληθείτε με δουλειά και ευθύνες. Εξάλλου είστε ένα αποτελεσματικό ζώδιο επικεντρωμένο στην υπηρεσία. Το θετικό είναι ότι αυτή η ενέργεια θα ενισχύσει τα project που τρέχετε. Απλά σιγουρευτείτε ότι θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να ξεκουραστεί και να διαδράσει όσο χρειάζεται. Δεν μπορείς να γεμίσεις από άδεια κούπα, οπότε προσπαθήστε να φροντίσετε τον εαυτό σας αυτή τη μέρα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη μπαίνει στον 8ο οίκο σας που έχει να κάνει με τα όρια, το τέλος και τις κοινόχρηστες πηγές. Η προτεραιότητά σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα είναι το να φάτε σοκολάτες με φράουλα αλλά το να θέσετε και να διατηρήσετε υγιή όρια στις σχέσεις σας. Έχετε την τάση να δίνετε προτεραιότητα στο να θέσετε και να καταφέρετε μακροπρόθεσμους στόχους. Ένα χαρακτηριστικό που οι άλλοι συχνά προσπερνούν και θεωρούν ως δεδομένο. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική στιγμή να εκτιμήσετε πόσα δίνετε στους άλλους και πόσα παίρνετε πίσω. Σε αυτό βοηθάει και η διέλευση του Ερμή στον 2ο οίκο σας που έχει σχέση με τα αποθέματα. Μια συζήτηση για όρια στις 14 Φεβρουαρίου είναι απαραίτητη και είναι ο καλύτερος τρόπος να βάλετε προτεραιότητα εσάς. Το αξίζετε.

Ιχθείς
Ως ζώδιο του νερού, είστε πολύ τυπικοί με το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας απέναντι στους άλλους. Φέτος όμως η Ημέρα των Ερωτευμένων θα σας κάνει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον εσωτερικό σας κόσμο. Η Σελήνη μπαίνει στον 6ο οίκο σας που έχει να κάνει με τις εκκρεμότητες και τη φυσική κατάσταση. Το σώμα σας έχει την τάση να είναι απίστευτα ευαίσθητο στο στρες και στην έλλειψη ξεκούρασης. Εκείνη η ημέρα είναι η ιδανική να εκτιμήσετε πόσο επιτρέπετε στον εαυτό σας να επαναφορτιστεί. Με τον Ερμή να κινείται στον 12ο οίκο σας που έχει να κάνει με την απομόνωση στις 14 Φεβρουαρίου, θα κάνετε μια εκτίμηση των πνευματικών υγιεινών σας συνηθειών και θα καταμετρηθεί ως μια τέλεια μέρα για να την περάσετε μόνοι.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή