Το YouTube ΕΚΛΕΙΣΕ την ΚΟΥΛΤΟΥΡόΣΟΥΠΑ…

571 Views
Το YouTube ΕΚΛΕΙΣΕ την ΚΟΥΛΤΟΥΡόΣΟΥΠΑ… Το YouTube ΕΚΛΕΙΣΕ την ΚΟΥΛΤΟΥΡόΣΟΥΠΑ…

Το YouTube ΕΚΛΕΙΣΕ την ΚΟΥΛΤΟΥΡόΣΟΥΠΑ…

Απο πότε το βίντεο αυλαίας, το 2λεπτο χειροκρότημα μιας θεατρικής παράστασης θεωρείται ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Από τότε που το συνοδεύουν αρνητικές σημειώσεις και για ευνόητους λόγους δεν τους συμφέρει να είναι στον αέρα.
Από χθες Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου το κανάλι της Κουλτουρόσουπας στο You Tube με τα 950 θεατρικά κυρίως βιντεάκια των τελευταίων 6 χρόνων και με 1,5 εκατομμύριο views, δεν είναι στον αέρα. Μια αναφορά, περί πνευματικών δικαιωμάτων [η παραπάνω], η τρίτη όμως για μας, [αν και ήμασταν βέβαιοι ότι κάποια στιγμή θα συμβεί και αυτό], αλλά είναι και το όριο για το κανάλι, απενεργοποίησε όλα τα βίντεο της Κουλτουρόσουπας.
Είναι άσκοπο να μιλήσουμε αυτή την στιγμή για σκοπούς και συμφέροντα, για εχθρούς και φίλους. Η Κουλτουρόσουπα από την πρώτη στιγμή της «κυκλοφορίας» της δεν προσκυνά καμιά απολύτως κατηγορία και το έχουμε αποδείξει με πράξεις και όχι με λόγια. Απειλές, φοβέρες και μαγκιές δεν περνάνε σε αυτό το μαγαζί. 
Σαφώς η «Κ» δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, θα κινηθούμε προς πάσα κατεύθυνση για να επιστρέψουν τα βίντεο εκεί που ανήκουν, στον κόσμο, στην ενημέρωση, στην εικόνα, στην πληροφορία, στο ντοκουμέντο.
Και θα συνεχίσουμε να λέμε τη γνώμη όποια και να΄ναι, αρέσει δεν αρέσει.
 Καλό συνέχεια σε όλους «Κ».

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή