Χυδαίες επιθέσεις στον Δημήτρη Σταρόβα: «ρε π..στη χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου…».

4730 Views
Χυδαίες επιθέσεις στον Δημήτρη Σταρόβα: «ρε π..στη χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου…». Χυδαίες επιθέσεις στον Δημήτρη Σταρόβα: «ρε π..στη χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου…».

 

Ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από την τοποθέτηση του σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό σε γυναίκες συναδέλφους του δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια.

Οργισμένος ξέσπασε μέσα από το κανάλι του στο Youtube για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται την τελευταία εβδομάδα.


«Έχω ταραχτεί, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ζούμε ανάμεσα σε τέτοια κτήνη», λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Πέρασα μια εβδομάδα δύσκολη, περίεργη, διαβάζοντας τα σχόλια σας. Να πω για πολλοστή φορά πως όλα τα σχόλια επιτρέπονται. Κανένα σχόλιο δεν σβήνω, και όλα τα διαβάζω. Υπάρχουν κάποιοι τύποι και ένας συγκεκριμένα που μπαίνει εδώ μέσα και διαβάζει χιλιάδες σχόλια και φτάνει στο σημείο να γράφει κάτω από όλα τα θετικά σχόλια “όχι δεν είναι, ψέματα λέει”. Παιδιά αυτό είναι άρρωστο. Είσαι άρρωστος ή άρρωστη. Δεν ξέρω τι είσαι. Αυτός ο τύπος χρειάζεται βοήθεια, είναι άρρωστο αυτό που κάνεις. Δεν έχεις ζωή να ασχοληθείς με κάτι άλλο; Θα κοπεί το Internet και θα σας κοπεί το οξυγόνο. Υπάρχει ζωή και εκτός διαδικτύου.

Όμως τα χειρότερα είναι άλλα.. Δεν με πειράζουν τα αρνητικά σχόλια, αλλά όταν φτάνεις στο σημείο να γράφουν «Ρε π…τη, χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου»! Το διανοείσαι; Τι φταίει αυτό; Αυτό είναι χειρότερο από τη σεξουαλική παρενόχληση.

Ξόδεψα μέρες και ώρες για να δω το κίνητρο, τι είναι αυτό που αναγκάζει έναν άνθρωπο να φτάσει στο σημείο να γράψει κάτι τέτοιο. Προσπάθησα να τους δικαιολογήσω… Καμία δικαιολογία! Για να φτάσει κάποιος σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι είστε αρπακτικά ζώα, χωρίς μυαλό. Έχω ταραχτεί, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ζούμε ανάμεσα σε τέτοια κτήνη, σε τέτοια ζώα και φτάνουμε σε τέτοιο επίπεδο εκδίκησης. Τι είπα ρε εσείς;», αναφέρει ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Δημήτρης Σταρόβας

/


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Δημήτρης Σταρόβας

Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη