Ρωτήστε ότι θέλετε τον Γιώργο Περρή. Πρόσκληση αναγνωστών σε συνέντευξη με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

1526 Views
Ρωτήστε ότι θέλετε τον Γιώργο Περρή. Πρόσκληση αναγνωστών σε συνέντευξη με τον αγαπημένο καλλιτέχνη. Ρωτήστε ότι θέλετε τον Γιώργο Περρή. Πρόσκληση αναγνωστών σε συνέντευξη με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

 
Μια συνεντευξιακή στήλη από εσάς για σας [και δωράκι 1 διπλή πρόσκληση]… Δείτε πως…
 
Μια παλιά (του...2014) συνεντευξιακή στήλη της Κουλτουρόσουπας που είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον, μεγάλη ανταπόκριση με εκατοντάδες συμμετοχές, επανέρχεται ανανεωμένη δίδοντας την εκ νέου στα ...χέρια των αναγνωστών της..
 
Εσείς ρωτάτε ότι θέλετε, οι καλλιτέχνες απαντούν στις δικές σας και μόνο ερωτήσεις, ενώ η Κουλτουρόσουπα έχει την επιμέλεια της συνέντευξης που θα δημοσιευτεί στις σελίδες της.
 
Έτσι λοιπόν, ο αγαπημένος ερμηνευτής Γιώργος Περρής είναι από τώρα στην διάθεση όλων των αναγνωστών της Κουλτουρόσουπας περιμένοντας να απαντήσει στις δικές σας και ΜΟΝΟ ερωτήσεις –λίγο- πριν τον απολαύσουμε από κοντά σε μια μαγευτική συναυλία στο Ράδιο Σίτυ τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 γιορτάζοντας μεταξύ άλλων, την κυκλοφορία του νέου, διεθνούς του δίσκου (για τη συναυλία διαβάστε εδώ)
 

 
Και τι πρέπει να κάνετε; 
 
Αφού σκεφτείτε και συντάξετε την ερώτηση που θα θέλατε να σας απαντήσει, την στέλνετε στο e-mail kulturosupa2@gmail.com σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και την ένδειξη στο θέμα «ΠΕΡΡΗΣ».
Από το σύνολο των ερωτήσεων που θα λάβουμε, θα επιλεγούν 15 έως 20, οι οποίες θα σταλούν στον καλλιτέχνη.

Οι απαντήσεις του μαζί με το ονοματεπώνυμο σας  θα δημοσιευτούν στην «Κ» σε μια συνέντευξη που το πρώτο και τελευταίο λόγο έχετε εσείς.

Υγ. Ανεξάρτητα από την τελική επιλογή των ερωτήσεων, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ συμμετέχετε στην κλήρωση διεκδικώντας μια διπλή πρόσκληση για να τον δείτε από κοντά.
Υγ2. Ξεφύγετε από τετριμμένες και συνηθισμένες ερωτήσεις, όχι ότι αποκλείονται, ωστόσο η «Κ» είναι ένας εναλλακτικός πολιτιστικός ιστότοπος που τολμά και σας δίνει το βήμα για οποιαδήποτε ανατρεπτική ερώτηση. Σαφώς οι εκ του πονηρού ερωτήσεις θα απορριφθούν.ΠΡΟΣΟΧΗ: Συμμετοχή στο ερωτηματολόγιο έως Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Η Συνέντευξη με τις ερωτήσεις σας και τις απαντήσεις του δημιουργού, προγραμματίζεται να δημοσιευτεί στην "Κ" τέλη Μαρτίου (συγκεκριμένη ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα), καθώς και το όνομα που κέρδισε την διπλή πρόσκληση.

Μη αργείτε καθόλου, ο Γιώργος Περρής περιμένει τις ερωτήσεις σας.
.
Ακολουθήστε μας στα social media
       

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο