Θέλουν να τραβήξουν τις γαμήλιες φωτογραφίες τους σε πυρηνικό εργοστάσιο!

554 Views
Θέλουν να τραβήξουν τις γαμήλιες φωτογραφίες τους σε πυρηνικό εργοστάσιο! Θέλουν να τραβήξουν τις γαμήλιες φωτογραφίες τους σε πυρηνικό εργοστάσιο!

 Θέλουν να τραβήξουν τις γαμήλιες φωτογραφίες τους σε πυρηνικό εργοστάσιο!

Περίπου 30 ζευγάρια από όλη τη χώρα θα επιλεγούν για να τραβήξουν τις γαμήλιες φωτογραφίες τους κατά τη διάρκεια μια διήμερης, δωρεάν επίσκεψης στο μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Κίνας Daya Bay, στη νότια επαρχία Γκουανγκντόνγκ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η μητρική εταιρία China General Nuclear Power Corporation (CGN).

Τα ζευγάρια που θα επιλεγούν θα φωτογραφηθούν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις στις 7 Αυγούστου, που είναι η 30η επέτειος από την έναρξη κατασκευής της μονάδας. Είναι η πρώτη φορά που νεόνυμφοι θα έχουν τη δυνατότητα να τραβήξουν γαμήλιες φωτογραφίες σε πυρηνικές εγκαταστάσεις της Κίνας.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ενός τριμήνου με δραστηριότητες στις πυρηνικές εγκαταστάσεις που είναι ανοικτές προς το κοινό, δήλωσε ο Χουάνγκ Σιαοφέι, εκπρόσωπος της CGN. Στόχος είναι να αναδειχθεί το φυσικό περιβάλλον της περιοχής και να γνωρίσει ο κόσμος την πυρηνική ενέργεια, δήλωσε ο Χουάνγκ.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο