Μπιμπίλας για Γεωργούλη: Μια νομικός θα μπορούσε να πει το όνομά του από την αρχή, όχι 4 μήνες μετά

9245 Views
Μπιμπίλας για Γεωργούλη: Μια νομικός θα μπορούσε να πει το όνομά του από την αρχή, όχι 4 μήνες μετά Μπιμπίλας για Γεωργούλη: Μια νομικός θα μπορούσε να πει το όνομά του από την αρχή, όχι 4 μήνες μετά

 Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τα σχόλια του στα social media, σχετικά με την υπόθεση βιασμού που βαραίνει τον Αλέξη Γεωργούλη.

Τα όσα έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, με το κοινό να τον κατηγορεί ότι «ξεπλένει» έναν βιαστή ή ότι στηρίζει ΣΎΡΙΖΑ, καθώς δεν τον διαγράφει από το σωματείο.

Θέλοντας να απαντήσει στους επικριτές του, ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και δήλωσε αρχικά: «Εγώ μιλάω για το σωματείο κι άρχισαν να το κανιβαλίζουν. Γιατί δεν τον διαγράφουμε κλπ. Ο κύριος Γεωργούλης έχει κατηγορηθεί στην Ευρωβουλή, δεν έχει έρθει κάποια καταγγελία στο σωματείο για να κινηθεί».

«Εάν δούμε ότι υπάρξουν καταγγελίες, θα ανοίξουμε το καταστατικό και θα προχωρήσουμε αναλόγως όπως είχε γίνει και σε άλλες περιπτώσεις. Δεν πρέπει να κανιβαλίζουμε το σωματείο, γιατί βγήκαν πολλοί δεξιοί κυρίως κι είπαν ότι αδρανεί», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.


Όπως είπε αργότερα, το ΣΕΗ δεν μπορεί να προχωρήσει σε διαγραφή ακόμα. «Αν απομονώσετε το πράγμα, νομίζετε ότι έγινε έτσι. Υπάρχει σωρεία αντιδράσεων και συγκρίνουν πράγματα ανόμοια. Δεν παίρνει έτσι το ΣΕΗ απόφαση από τη μια μέρα στην άλλη, έχει ανοίξει το πειθαρχικό; Έχει ανοίξει το συμβούλιο; Έγινε μια καταγγελία κάποια στιγμή και δεν ειπώθηκε το όνομά του. Το όνομά του ειπώθηκε 4 μήνες μετά. Η ίδια είναι νομικός και θα μπορούσε να πει το όνομά του. Τα κορίτσια αυτά που κατήγγειλαν τους ανθρώπους που κατήγγειλαν ήταν σε εργασιακό περιβάλλον, οπότε φοβόντουσαν. Νομίζω ότι μια νομικός θα μπορούσε να μη φοβηθεί».

Ο ίδιος αργότερα, εξήγησε πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν παραποιούνται τα λεγόμενά του, αφού ο ίδιος γνωρίζει ακριβώς τι ήθελε να πει. «Αυτό είπα, τελείωσε. Πολίτης είμαι και μπορώ να έχω τη γνώμη μου. Το εξήγησα. Παιδιά, είπε το όνομα 4 μήνες μετά. Η ίδια το είπε. Έχω πει κάτι, όποιος θέλει να το εκλαμβάνει έτσι, ας το εκλάβει. Εγώ έκανα τη διαφορά με τα κορίτσια που ήταν σε εργασιακό περιβάλλον, αν θέλετε ας το καταλάβετε», είπε.

«Η ατάκα που απομονώθηκε με τον κύριο Γλασκωβίτη ήταν μία μόνο κι είχε πίσω της ολόκληρη συζήτηση. Αν θέλετε να την απομονώσετε όπως κάνουν κι οι άλλοι για να με χτυπήσουν, δεν με νοιάζει. Δεν θα συζητήσω κάτι περισσότερο. Τον ισχυρισμό που λένε ότι στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρώ απαράδεκτο», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή