ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ Η ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ σ’ ένα παλιό βενζινάδικο

484 Views
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ Η ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ σ’ ένα παλιό βενζινάδικο ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ Η ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ σ’ ένα παλιό βενζινάδικο

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ η  ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ… σ’ ένα παλιό βενζινάδικο... Η πρόεδρος της Βουλής δεν έχει μιλήσει ακόμη...

Θολό παραμένει το τοπίο για όσα έγιναν στο πρατήριο υγρών καυσίμων όπου η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου φέρεται να είχε θερμό επεισόδιο με υπάλληλο ο οποίος αρνήθηκε να της φτιάξει το σκασμένο λάστιχο του αυτοκινήτου της.

Υπάρχουν τρεις επώνυμες μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν το περιστατικό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει μιλήσει, ενώ η τοπική του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για σπίλωση.

Πάντως δεν υπάρχει υλικό που να επιβεβαιώνει το επεισόδιο.

Ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Β. Κούκουζας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι «έχουμε μια αλαζονική συμπεριφορά από τον υπάλληλο του πρατηρίου γιατί δεν εξυπηρέτησε την κ. Κωνσταντοπούλου. Αυτό εξάγεται από την έκρηξη της κ. Κωνσταντοπούλου. Το να βάλει τη ρεζέρβα μπορούσε να το κάνει ο κάθε υπάλληλος».

Από την πλευρά της η κ. Β. Παναγιωτίδου που υποστηρίζει ότι ήταν παρούσα επέμεινε στις αρχικές τις καταγγελίες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Βάλιας Παναγιωτίδουη κ. Κωνσταντοπούλου κατευθύνθηκε με εχθρικές διαθέσεις προς το μέρος τους, τους πήρε τα κινητά και απειλώντας τους απαίτησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, να διαγράψουν τα... πειστήρια από τα κινητά τους, όπως κι έγινε.

«Εγώ είδα ένα θεσμό να ουρλιάζει και να απειλεί έναν υπάλληλο» είπε.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε παράλληλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, Κωνσταντίνος Τσαούσης.

H Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της, την κατηγορεί για αντιδημοκρατική συμπεριφορά, ενώ την ίδια στιγμή ανακοίνωση υπέρ της εξέδωσε η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού, στην οποία μιλάει για προσπάθεια στοχοποίησής της και παράλληλα υμνεί τη λεπτότητα του χαρακτήρα της και την ευγένειά της.

Για προσπάθεια σπίλωσης της Ζωής Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στην πρόεδρο της Βουλής, και χαρακτηρίζοντας τη γυναίκα που κατήγγειλε το περιστατικό στο πρατήριο υγρών καυσίμων ως «κυρία γνωστών από το facebook νεοφιλελεύθερων απόψεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΟΜ Αιδηψού καταδικάζει απερίφραστα την προσπάθεια σπίλωσης της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, από κυρία γνωστών από το facebook νεοφιλελεύθερων απόψεων και αναρτήσεών της, επίπεδου -το λιγότερο-Μουρούτη.

Η κυρία βρέθηκε, λέει, μπροστά σε επεισόδιο, περνώντας με το φέρυ της Γλύφας και κατευθυνόμενη στον Αγ. Γιάννη τον Ρώσο, σε πρατήριο βενζίνης, μοναδική αυτή, εν μέσω χιλιάδων δημοκρατικών πολιτών της Β. Εύβοιας, όπου υπήρχε διένεξη μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και υπάλληλου.

Διαβεβαιώνουμε την κυρία, ότι η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κοσμεί την πόλη μας, η ευγένειά της είναι παροιμιώδης και χαίρει άκρας εκτίμησης, από το σύνολο των συμπολιτών μας.

Όλες τις ημέρες του Πάσχα, κυκλοφορούσε ανάμεσά μας μόνη της, χωρίς συνοδεία, παρευρέθη δε την Δευτέρα του Πάσχα, σε κηδεία συντρόφου, που αιφνίδια έφυγε από κοντά μας, φανερά συγκινημένη.

Η λεπτότητα του χαρακτήρα της, το ήθος και η ευγένειά της, δεν θα επέτρεπαν ποτέ να έχει τέτοιου είδους συμπεριφορά -όπως ισχυρίζεται η κυρία- σε υπαλληλικό προσωπικό. Όπως φαίνεται, ο δυναμισμός της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενοχλεί μεγάλα συμφέροντα, τα οποία δημιουργούν φανταστικές ιστορίες, προσπαθώντας να επισκιάσουν το έργο της.... Άδικος κόπος!».

-ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ www.newsbeast.gr


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο