Σταμάτης Γονίδης: Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει, δεν πας στον χώρο του!!!!

1669 Views
Σταμάτης Γονίδης: Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει, δεν πας στον χώρο του!!!! Σταμάτης Γονίδης: Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει, δεν πας στον χώρο του!!!!

 

Σε μια αδιανόητη δήλωση προχώρησε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, τρομακτική για την ευκολία με την οποία υιοθετείται ένα αφήγημα που ενοχοποιεί το θύμα σε μια υπόθεση βιασμού.


Μιλώντας στην εκπομπή Σου Κου Family και σχολιάζοντας τον κύκλο καταγγελιών και αποκαλύψεων που έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας, για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις στον χώρο του θεάματος-ακροάματος, ο Σταμάτης Γονίδης είπε:

«Όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις. Δεν πας στον χώρο του, του ρίχνεις ένα χαστούκι, του λες θα πάω στην αστυνομία, του λες θα το πω στον μπαμπά μου.

Όταν επειδή θέλεις να μείνεις σε αυτή τη δουλειά δέχεσαι όλο αυτό το πρόβλημα, τον εκβιασμό, με συνέπεια να τον κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σηκωθείς να φύγεις

Η ταύτιση του γνωστού τραγουδιστή με τη ρητορεία των θυτών προκάλεσε την αντίδραση των παρουσιαστών της εκπομπής, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναφέρει: «Είμαι αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα.»

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Σταμάτης Γονίδης

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο