Στην Άχρηστη πληροφορία της Ημέρας: Η Μενεγάκη έχασε την πτήση από Ν.Υ. και δεν έκανε εκπομπή & Περήφανη μαμά η Κιμ Καρντάσιαν… Η αλλιώς: Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί τζαμί….
Όλο το παρακάτω περιεχόμενο αλιευμένο και καθόλου πειραγμένο, αυτούσιο δηλαδή, απο τα [ντιπ για ντιπ...] άχρηστα, αλλά καυτά νέα του διαδικτύου…
Ένα όμορφο τριήμερο στη Νέα Υόρκη πέρασε η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο και τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, όπως φαίνεται τουλάχιστον από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!
Ωστόσο, η παρουσιάστρια την Τρίτη δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον Κουτσογιαννόπουλο, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Και όμως η πτήση μας καθυστέρησε κ χάσαμε το αεροπλάνο για Αθήνα ! Αν δεν μας βρουν κι άλλες αναποδιές αύριο πια θα είμαστε μαζί στην εκπομπή».
Για το λόγο αυτό την εκπομπή της Τρίτης στον Alpha παρουσίασαν οι συνεργάτες της Ελένη με προεξάρχοντα τον Γρηγόρη Γκουντάρα.
Πάμε παρακάτω...
Ακόμη μια φωτογραφία του Σέιντ της μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram η κυρία Κάνιε Γουεστ και καμάρωσε ακόμη μία φορά για τον γλύκα της.
Η Κιμ Καρντάσιαν γέννησε το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Κάνιε Γουεστ, στις 5 Δεκεμβρίου και πριν από μία εβδομάδα πόσταρε την πρώτη του φωτογραφία Γλύκας ο Σέιντ, όμως... κοιμισμένος.
Τώρα η Κιμ αποφάσισε να κοινοποιήσει μια ακόμη φωτογραφία του μωρού όμως με τα μάτια ορθάνοιχτα.
"Είσαι ο ήλιος το πρωί μου, μωρό", γράφει η περήφανη μανούλα.