Η Άχρηστη Πληροφορία της Ημέρας: Θεοφανία Παπαθωμά, έρωτας με τον Πετράκο, η απιστία και η συγχώρεση…

1859 Views
Η Άχρηστη Πληροφορία της Ημέρας: Θεοφανία Παπαθωμά, έρωτας με τον Πετράκο, η απιστία και η συγχώρεση… Η Άχρηστη Πληροφορία της Ημέρας: Θεοφανία Παπαθωμά, έρωτας με τον Πετράκο, η απιστία και η συγχώρεση…

 

Για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο, την οικογένειά της, την απιστία και τη συγχώρεση, αλλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις, μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά.

 


«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να στερηθείς το παιδί σου. Τώρα το λέω και μου ‘ρχεται να κλαίω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή. Από τη στιγμή δηλαδή που λες ότι δεν μπορείς να μεγαλώσεις ένα παιδί Εγώ, ας πούμε, δεν θα το έλεγα ποτέ! Κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη δεν θα έλεγα ποτέ πως δεν μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί ή θα το αφήσω κάπου αλλού για να κάνω κάτι άλλο. Θα έβρισκα έναν τρόπο, θα έκοβα τον λαιμό μου και θα το μεγάλωνα. Παιδί δεν θα άφηνα ποτέ πουθενά», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά μιλώντας στο MEGA και πρόσθεσε:

«Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αλλά στη μοίρα που του αναλoγεί. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της φροντίδας σίγουρα το καταλαμβάνουν τα παιδιά. Ο άνδρας πρέπει να έχει στο νου του τη γυναίκα, να την φροντίζει και να την ενεργοποιεί, να την γεμίζει», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Σχετικά με τον Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμά τόνισε: «Ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο. Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη. Ζήλεια δεν υπήρχε ανάμεσά μας. Το θέμα της απιστίας αφορά σε αυτόν που την κάνει, όχι στον άλλο. Αυτό φέρνει σε δυσμενή θέση τον ίδιο. Δεν μου έχει έτυχε να συγχωρήσω απιστία. Η αγάπη βέβαια λένε συγχωρεί τα πάντα».


Τέλος, η ηθοποιός δήλωσε ότι έχασε 3 κιλά και πως δεν τις αρέσει να κάνει παρεμβάσεις στο σώμα της.

«Αδυνάτισα. Μου είχαν μείνει 5 κιλά από την τελευταία εγκυμοσύνη. Έχασα τα 3 και έχω άλλα δυο. Μου αρέσει να είμαι φυσική και δε θέλω να παρεμβαίνω. Είμαι προικισμένη από την φύση και δεν έχω κάνει κάποια παρέμβαση, θα το πάω έτσι όσο αντέξω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο