Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του»

1911 Views
Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του» Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του»

Ο νέος δικηγόρος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, το πρωί της Κυριακής μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» υ.Όπως ισχυρίστηκε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφορικά με τον πελάτη του Πέτρο Φιλιππίδη: «Ενσυνείδητα ο κ. Φιλιππίδης έχει αποφασίσει να μην τροφοδοτεί με ειδήσεις την υπόθεση.
Θα μιλήσει στο δικαστήριο».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προτίθεται να κάνει ούτε αγωγή, ούτε μήνυση στις γυναίκες που τον κατηγορούν. Η θέση του είναι ότι είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στους ανθρώπους που υπερασπίζονται δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη και διαπομπεύονται.

Εκείνη τη στιγμή, η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας: «Όπως επιλέγουν οι άνθρωποι να βγουν να τον υπερασπιστούν, με τον ίδιο τρόπο, έχουν και οι άνθρωποι που ακούνε αυτές τις απόψεις να αντιδράσουν. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ο καθένας θα λέει τη γνώμη του αλλά αυτός που ακούει αυτόν που υποστηρίζει κάποιον που κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό να μη μπορεί να εκφραστεί».

«Έχει δικαίωμα ο Φιλιππίδης και κάποιοι άνθρωποι να αντιδράσουν και να πουν μία καλή κουβέντα. Εδώ παρατηρείται όσοι καθυβρίζουν τον κατηγορούμενο Φιλιππίδη να απολαμβάνουν μίας ασυλίας και όταν βγει μία ηθοποιός και πει μία καλή κουβέντα για τον Φιλιππίδη να προπηλακίζεται δημόσια», ανταπάντησε ο συνήγορος υπεράσπισής του σημείωσε αργότερα: «Θέλετε να τον κατηγορήσετε που λέει ότι είναι αθώος; Κατηγορείστε τον. Θα υπερασπιστεί την αθωότητά του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει στερηθεί την ελευθερία του από τρεις αφηγήσεις».

«Μπορεί οι γυναίκες στη δικογραφία να είναι τρεις, αλλά οι αφηγήσεις (για τον Πέτρο Φιλιππίδη) είναι εκατοντάδες. Θα εμφανιστεί αυτό μπροστά σας. Όλο το πλαίσιο της γενετήσιας κακοποίησης και της προσβολής θα είναι στον φάκελο και θα αποτελούν μέρος της υπόθεσης», έσπευσε να πει η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Φανταστείτε να αθωωθεί, μετά από τόσες καταγγελίες! Κάτι θα πήγαινε πολύ λάθος», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Το πιο εύκολο στη ζωή είναι να κατηγορείς και το πιο δύσκολο είναι να υπερασπίζεσαι. Κι εσείς κάνετε το πιο εύκολο τώρα, γίνεστε δημοφιλής κατηγορώντας έναν άνθρωπο», κατέληξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος με την παρουσιάστρια να σχολιάζει: «Έχω αποφύγει εδώ και καιρό τους λαϊκισμούς. Είμαι πολύ ευγενική και προσπαθώ να κρατώ ένα επίπεδο».

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Πέτρος Φιλιππίδης

Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο