Διονύσης Σαββόπουλος: Οι τράπερ που έχουν μισογυνικούς στίχους είναι... ουγκ

1922 Views
Διονύσης Σαββόπουλος: Οι τράπερ που έχουν μισογυνικούς στίχους είναι... ουγκ Διονύσης Σαββόπουλος: Οι τράπερ που έχουν μισογυνικούς στίχους είναι... ουγκ


 

 Ο Διονύσης Σαββόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην τραπ σκηνή.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μίλησε στο «Δεύτερο Πρόγραμμα» και απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Δύο στη 1».

Αρχικά, αναφέρθηκε στους στίχους που έχει γράψει μέχρι σήμερα και δήλωσε: «Όταν γράφεις τραγούδια, βυθίζεσαι στον εαυτό σου. Είναι μεγάλη τιμή, όταν ο κόσμος σου αναθέτει αυτή τη σύνδεση μαζί του μέσα από τα τραγούδια σου. Νιώθω ευγνώμων. Θέλω, δεν θέλω, σας περιέχω. Τα τραγούδια μου σας περιέχουν».

Στη συνέχεια, μίλησε για την τραπ μουσική, ενώ τη σύγκρινε με τη ραπ. «Οι τράπερ που έχουν μισογυνικούς στίχους είναι... ουγκ! Αλλά γενικά μιλώντας για το χιπ χοπ, δεν στερείται ενδιαφέροντος, μπορεί στο μέλλον να βγάλει κάτι πολύ ποιητικό. Προς το παρόν, είναι σε πρωτόγονο στάδιο ή και άξεστο. Αλλά είναι ενδιαφέρον. Είχα γράψει από πολύ νωρίς ραπ μουσική, το '82», αποκάλυψε.


Τέλος, αναφέρθηκε στα εγγόνια του και εξήγησε τι είναι αυτό που τον έχουν διδάξει. «Τα εγγόνια μου με δίδαξαν ότι η ζωή είναι θαύμα και η μεγαλύτερή της αξία είναι η αγάπη», είπε κλείνοντας.


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη