Στην «Άχρηστη» ο Ηλίας Μαμαλάκης «κατακεραυνώνει» τον «Μπόμπαινα»: «Μία τοξικότητα καταστροφική»

2583 Views
Στην «Άχρηστη» ο Ηλίας Μαμαλάκης «κατακεραυνώνει» τον «Μπόμπαινα»: «Μία τοξικότητα καταστροφική» Στην «Άχρηστη» ο Ηλίας Μαμαλάκης «κατακεραυνώνει» τον «Μπόμπαινα»: «Μία τοξικότητα καταστροφική»

 

Με μία του ανάρτηση ο γνωστός μάγειρας εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του από τον «Μπόμπαινα»

Τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή του από τη συμπεριφορά του Δημήτρη Ταϊρίδη στο MasterChef εξέφρασε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο γνωστός σεφ που βρέθηκε καλεσμένος στον μαγειρικό διαγωνισμό πρόσφατα, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και «κατακεραύνωσε» τον παίκτη του MasterChef για τον τρόπο, με τον οποίο συμπεριφέρεται στους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Παρακολούθησα σχολαστικα το χθεσινό επισοδειο του master chef. Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή μπομπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλευομενος την φήμη της ταβέρνας της μητέρας του. Μια τοξικότητα καταστροφική. Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίχτες που μεταξύ μας στερούνται εμπειριών. Και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλοντας την θετική ενέργεια του συνόλου. Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι; Δείχνει να είναι ένας καλός Μαγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίχτες. Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά; Προτείνω στην παραγωγη να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βιντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κρίτες να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους. Αλίμονο σ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα. Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής όχι στον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσίας».

Ο ιδιοκτήτης της φημισμένης «Μπόμπενας», η οποία έχει κατεβάσει πλέον, ρολά, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες που έχουν περάσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής, όπως αποδεικνύουν και οι αναρτήσεις των χρηστών του Twitter καθημερινά.

Δείτε την ανάρτησή του:

.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Νέες κυκλοφορίες | Κωνσταντίνος Πρωτόπαππας |Τα λόγια του Τσιν.
Νέες κυκλοφορίες | Κωνσταντίνος Πρωτόπαππας |Τα λόγια του Τσιν.
με 0 Σχόλια 1273 Views

Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει μια ταινία, βιβλίο η δίσκο αγαπημένο κάποιου. Ίσως η ταύτιση, ίσως το νόημα, η ροή, η χρονική στιγμή που αυτός ο κάποιος ασχολήθηκε με αυτό το κάτι, ίσως η ανάγκη Γράφει ο Κωνσταντίνος Πρωτόπαππας για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο