Ορέστης Τζιόβας για Λιγνάδη: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση μαζί του, κουβαλά βαρύ φορτίο στην πλάτη του»

3341 Views
Ορέστης Τζιόβας για Λιγνάδη: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση μαζί του, κουβαλά βαρύ φορτίο στην πλάτη του» Ορέστης Τζιόβας για Λιγνάδη: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση μαζί του, κουβαλά βαρύ φορτίο στην πλάτη του»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον σκηνοθέτη και πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, καθώς και για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.


Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, τους δύο ηθοποιούς που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

Μιλώντας στην εφημερίδα On Tiime, ο ηθοποιός ανέφερε αρχικά, πως δεν «έπεσε από τα σύννεφα», όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες για τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Πάντα υπήρχε ένα σούσουρο γύρω από αυτό το όνομα. Είχα κι έναν άνθρωπο δικό μου, που είχε ερωτική σχέση με το εν λόγω άτομο και μετά από 15 χρόνια, κουβαλούσε ένα πολύ βαρύ φορτίο στην πλάτη του. Χαίρομαι γιατί οι άνθρωποι μιλάνε για αυτά που τους συμβαίνουν και δεν φοβούνται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

TZIOVAS-LIGNADIS
Ορέστης Τζιόβας και Δημήτρης Λιγνάδης στην παράσταση «Μάκμπεθ»


Όσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, από τον οποίο μάλιστα, ο Ορέστης Τζιόβας είχε αντιμετωπίσει μία πολύ άσχημη συμπεριφορά, είπε: «Ήταν "κοινό μυστικό" η κακή συμπεριφορά του Πέτρου, τώρα πλέον είναι πασίγνωστο. Όσον αφορά τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, ούτε εκεί έπεσα από τα σύννεφα. Αν λάβω ως δεδομένα την αλαζονεία που είχε, τον τρόπο που μιλούσα και συμπεριφερόταν και τα κόμπλεξ που ενδεχομένως κουβαλάει για να συμπεριφέρεται κατ' αυτόν τον τρόπο, δεν πέφτεις κι απ' τα σύννεφα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ένας άνθρωπος που επιζητούσε την εξουσία. Αφού δεν μπορούσε να την έχει αλλιώς, παρά μόνο ως σκηνοθέτης, την εκμεταλλευόταν από εκεί και πέρα και μάλλον, είχε με τις γυναίκες κάποιο θέμα. Ήθελε να εξουσιάζει και σ' αυτό το κομμάτι».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως είναι με το μέρος των θυμάτων και ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη από το Δικαστήροι, πέρα από την «κοινωνική δικαιοσύνη», που έχει ήδη αποδοθεί.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Ορέστης Τζιόβας

Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή