Εκδήλωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός»

572 Views
Εκδήλωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός» Εκδήλωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός»

 
 
«Τουρισμός - Ελλάδα: Στόχευση και δυνατότητες» είναι το θέμα της διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός» του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του ΑΠΘ.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Απριλίου 2023 και ώρες 19.00-21.00.
 
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Διευθύντρια Υπηρεσιών Εσωτερικού και Εξωτερικού του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), κα Αγγελική Βαρελά, η οποία θα αναπτύξει το θέμα με έμφαση στον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού.


Θα ακολουθήσει η παρουσίαση των διπλωματικών εργασιών των μεταπτυχιακών αποφοίτων του Προγράμματος. Συγκεκριμένα, θα μιλήσουν οι κα Στυλιανή Λώτη, η κα Χρυσούλα Μόρφη, η κα Μαρία Φουλατζικλή και ο κ. Θωμάς Καφφές.
 
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν εκ μέρους των δύο συνεργαζόμενων Τμημάτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος των δύο ιδρυμάτων, ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του ΑΠΘ, Καθηγητής Απόστολος Κραλίδης, και ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του ΔΙ.ΠΑ.Ε., Καθηγητής Θεόδωρος Καργίδης. Επίσης, χαιρετισμό θα απευθύνουν η Διευθύντρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Μαρία Αντωνίου, και ο εκπρόσωπος του ΥΜΑΘ κ. Αναστάσιος Ζαφειρίδης, ο οποίος θα παρουσιάσει τις δράσεις του Υπουργείου για την ενίσχυση του Τουρισμού σε Μακεδονία και Θράκη.
 
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα μεταδοθεί, μέσω zoom, από τον σύνδεσμο: https://authgr.zoom.us/j/92000884815

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη