Thessaloniki waterways: Ξεκινούν τα καραβάκια του Θερμαϊκού απο τον Μάιο.
Η λατρεμένη συνήθεια των Θεσσαλονικέων και όχι μόνο βέβαια, επανέρχεται από το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου όπου τρία καραβάκια, αρχικά δύο, θα σαλπάρουν από το Θερμαϊκό Κόλπο, για να μεταφέρουν από και προς στο κέντρο της πόλης, για άλλους ξεναγηθούν δια θαλάσσης σε όμορφους προορισμούς.
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (με το ενδεχόμενο να τροποποιηθούν, εξαρτάται και απο τις καιρικές συνθήκες):
Πιο συγκεκριμένα από τον Μάιο και έως το τέλος Αυγούστου η διαδρομή θα είναι: λιμάνι ΟΛΘ, Λευκός Πύργος, Περαία, Νέοι Επιβάτες και επιστροφή Θεσσαλονίκη.
Υγ: ανάλογα με την πληρότητα του πιλοτικού προγράμματος ενδέχεται να προστεθούν νέες στάσεις, μαρίνα Αρετσούς, αεροδρόμιο.
Τα δρομολόγια θα είναι τακτικά και καθημερινά, γύρω στα 50' μέχρι τον τελικό προορισμό, σε μία όμορφη θαλασσινή διαδρομή.
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑ:
Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα στη βόλτα, εφόσον ο ιδιοκτήτης αναλαμβάνει την ευθύνη της μεταφοράς του κατοικίδιου του και πάντα σεβόμενος τους κανόνες υγιεινής του σκάφους και των άλλων επιβατών, ενώ επιτρέπεται και η μεταφορά ποδηλάτων.
Το εισιτήριο έχει προσδιοριστεί στα 3 ευρώ.
Τα καραβάκια ανήκουν στην εταιρεία «Thessaloniki Waterways».
Πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα ΕΔΩ καθώς και τακτική ενημέρωση στην επίσημη σελίδα τους στο f/b ΕΔΩ
Φωτογραφικό υλικό