ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ THESSALONIKI SOLIDARITY FESTIVAL

404 Views
ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ THESSALONIKI SOLIDARITY FESTIVAL ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ THESSALONIKI SOLIDARITY FESTIVAL

ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ THESSALONIKI SOLIDARITY FESTIVAL #1

Στις 13 Ιουνίου από τις 17.00, στον Πολυχώρο WE, συλλογικότητες και οργανώσεις συναντιόνται για να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να ενημερώσουν για την αξία και την αναγκαιότητα της αλληλεγγύης και να γιορτάσουν για όλα αυτά που έχουν πετύχει μέχρι τώρα.
 
Άνθρωποι και ομάδες με κοινές ανησυχίες και κοινούς στόχους ενώνουν τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους, διεκδικώντας μια δίκαιη και ισότιμη κοινωνία για όλα τα μέλη της.
 
To φεστιβάλ περιλαμβάνει skate, δημιουργική αφήγηση, αναρρίχηση, εικαστικά, mobile school, ξυλοπόδαροι, aerial dance, εκδηλώσεις, συζητήσεις, παρουσίαση οργανώσεων και πολλές άλλες δράσεις για παιδιά και όχι μόνο. Ακόμα, περιλαμβάνει συναυλία με τους REBETROCKS, LOSTRE COMMUNITY και ΤΗΕ ΒΑLGUNS.
Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
 
Οι διοργανωτές πιστεύουν ότι η αλληλεγγύη δεν είναι απλά βοήθεια... Αλληλεγγύη σημαίνει ενότητα. Αλληλεγγύη σημαίνει να κοιτάς κατάματα τις αδικίες και να αναζητάς λύσεις. Η ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία ανθρώπων και ομάδων και η μη περιθωριοποίησή τους πρέπει να αποτελούν βασικές επιδιώξεις των εγχειρημάτων αλληλεγγύης. Χρειάζονται πολίτες ενεργοί και δραστήριοι και όχι επαίτες σε μίζερες κοινωνίες. Ο αποκλεισμός και η αδρανοποίηση οδηγούν στη φτωχοποίηση των αξιών της κοινωνίας.
 
1o Φεστιβάλ Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης
Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 | Από τις 17:00
WE, Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Είσοδος Ελεύθερη

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο