Διεθνές Τουρνουά Τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης στην Καλαμαριά. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

1103 Views
Διεθνές Τουρνουά Τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης στην Καλαμαριά. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό. Διεθνές Τουρνουά Τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης στην Καλαμαριά. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Διεθνές Τουρνουά Τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης στην Καλαμαριά.

Ένα τουρνουά διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί, από 13-21 Μαΐου,  στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το διεθνές τουρνουά seniors με την ονομασία “Macedonia ITF Seniors Championships”, μια ονομασία που ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης έχει υιοθετήσει εδώ και αρκετά χρόνια θέλοντας, μέσω του αθλητισμού, να «μείνει σε επαφή» τόσο με την ιστορία όσο και με τη γεωγραφία της περιοχής.
 
Παρόλο που το συγκεκριμένο τουρνουά διεξάγεται ανελλιπώς κάθε χρόνο απ’ το 2004 και μετέπειτα, εντούτοις το στοιχείο εκείνο που το διαφοροποιεί φέτος από όλα τα προηγούμενα είναι η υψηλή διαβάθμιση που έχει πετύχει και που έχει δοθεί σε αυτό από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (I.T.F.), αποτέλεσμα της επιτυχίας με την οποία στέφτηκαν όλες οι προηγούμενες παρόμοιες διοργανώσεις. Σημειωτέον ότι για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην Ελλάδα τουρνουά seniors τόσο υψηλής διαβάθμισης (grade 2), γεγονός που κάνει τον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης για μία ακόμη φορά (είχε προηγηθεί το 2013 η αναβάθμιση σε grade 3) πρωτοπόρο του είδους σε όλη την Ελλάδα.
 
Το γεγονός αυτό βέβαια αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσοτέρων καλών παικτών, πράγμα που με τη σειρά του θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου της διοργάνωσης. Ήδη, με βάση τα έως τώρα στοιχεία από τις δηλώσεις συμμετοχής προκύπτει ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα πάρουν μέρος παίκτες και παίκτριες που βρίσκονται μεταξύ των 50 πρώτων στη παγκόσμια κατάταξη. Οι χώρες, πλην της Ελλάδας φυσικά, απ’ τις οποίες προέρχονται οι παίκτες αυτοί είναι η Αίγυπτος, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Ουγγαρία, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Σερβία, η Τουρκία και η F.Y.R.O.M
 
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στη περιοχή του Βυζαντίου, καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να έρθουν και να απολαύσουν αγώνες  επιπέδου που ποτέ δεν ήταν τόσο υψηλό. Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα αρχίζει καθημερινά στις 13:00 (Σάββατο και Κυριακή στις 11:00) ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι όπως πάντα ελεύθερη.
 
Εκπλήξεις επιφυλάσσονται από τον Ο.Α.Θ. καθ’ όλη τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Τσιρόγλου Ιωάν.
Τσιρόγλου Ιωάν.
Διευθυντής Kulturosupa.gr - e-mail: kulturosupa2@gmail.com

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή