Πασχαλινό Bazaar με δημιουργίες που επιμελήθηκαν επανενταξιακοί ασθενείς, ένοικοι και μέλη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

600 Views
Πασχαλινό Bazaar με δημιουργίες που επιμελήθηκαν επανενταξιακοί ασθενείς, ένοικοι και μέλη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Πασχαλινό Bazaar με δημιουργίες που επιμελήθηκαν επανενταξιακοί ασθενείς, ένοικοι και μέλη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Πασχαλινό Bazaar με δημιουργίες που επιμελήθηκαν επανενταξιακοί ασθενείς, ένοικοι και μέλη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. “Γ. Παπανικολάου” διοργανώνει, μέσω του Γραφείο εκπαίδευσης Πολιτισμού, Έρευνας & Καινοτόμων Δράσεων και σε συνεργασία με τα τμήματα/δομές του, Πασχαλινό Bazaar από τις 27 Μαρτίου έως τις 08 Απριλίου 2015, στον “Πολυχώρο Πολιτισμού” του Ψ.Ν.Θ.
.
Το Bazaar θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00πμ. έως τις 14:00μμ. και περιλαμβάνει δημιουργίες και κατασκευές που επιμελήθηκαν επανενταξιακοί ασθενείς, ένοικοι και μέλη των:
.
-Εργαστήριο Ξυλογλυπτικής “ΜΥΡΩΝ” του Ξενώνα Άνω Πόλης “ΝΟΣΤΟΣ”
-Εργαστήριο Κεραμικής “ΠΥΞΙΔΑ” του Κέντρου Ημέρας
-Καλλιτεχνικό Εργαστήρι - Μονάδα Κοινωνικής Επανένταξης
-Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων - Π.Ε.Θ.Ε.Α. “ΑΡΓΩ”
-Κλινικό τμήμα αντιμετώπισης της αλκοόλ εξάρτησης “ΜΕΘΕΞΙΣ”
-Τμήμα Αποκατάστασης Εξαρτημένων “ΙΑΝΟΣ”
-Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης - Κοι.Σ.Π.Ε. Δυτικού Τομέα Ψυχικής Υγείας Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης
-Οργανωμένο Πρόγραμμα Αποκατάστασης Μονάδας Πρασίνου.
.
Επιπροσθέτως, σε μια συνεχή προσπάθεια προσέγγισης και ευαισθητοποίησης της τοπικής αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας με γνώμονα την κοινωνική αποδοχή και ένταξη τόσο των ψυχικά πασχόντων όσο και των εξαρτημένων ατόμων, οι δομές και τα εργαστήρια του φορέα μας θα συμμετέχουν στο διήμερο πασχαλινό Bazaar που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 04 & 05 Απριλίου 2015, από τις 10:00πμ. έως τις 21:00μμ., στην Πλατεία Αριστοτέλους (συμβολή με Ερμού), με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη δωρεάν παραχώρηση χώρου.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Νέες κυκλοφορίες | Κωνσταντίνος Πρωτόπαππας |Τα λόγια του Τσιν.
Νέες κυκλοφορίες | Κωνσταντίνος Πρωτόπαππας |Τα λόγια του Τσιν.
με 0 Σχόλια 1274 Views

Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει μια ταινία, βιβλίο η δίσκο αγαπημένο κάποιου. Ίσως η ταύτιση, ίσως το νόημα, η ροή, η χρονική στιγμή που αυτός ο κάποιος ασχολήθηκε με αυτό το κάτι, ίσως η ανάγκη Γράφει ο Κωνσταντίνος Πρωτόπαππας για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο