Με αυτό το έγγραφο θα μετακινούνται οι μαθητές σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες (Photos)

1188 Views
Με αυτό το έγγραφο θα μετακινούνται οι μαθητές σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες (Photos) Με αυτό το έγγραφο θα μετακινούνται οι μαθητές σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες (Photos)

  

Σε εφαρμογή τέθηκαν από Τρίτη 3 Νοεμβρίου, σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, τα μέτρα που αφορούν στη μετακίνηση των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και των γονέων που τυχόν τους συνοδεύουν, από και προς το σχολείο. Ποιο είναι το έγγραφο που πρέπει να συμπληρωθεί – Οδηγίες.

Για την υποχρέωση τήρησης της διαδικασίας έκδοσης βεβαίωσης κυκλοφορίας ανήλικου/ης, μαθητή/τριας, ενημερώθηκαν σήμερα ο γονείς μαθητών σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών, όπου ισχύουν τα μέτρα κατάστασης επιπέδου Γ` (Συναγερμού) με βάση και τον νέο υγειονομικό χάρτη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, τα σχολεία με ανακοινώσεις τους και email που στάλθηκαν στους γονείς, ενημερώνουν για το ότι πρέπει να εκδοθούν οι βεβαιώσεις κυκλοφορίας, ώστε να είναι διαθέσιμες σε περίπτωση ελέγχου, όπως αναφέρει το grtimes.gr.


Συγκεκριμένα, το έγγραφο που καλούνται να συμπληρώσουν οι γονείς, είναι το παρακάτω και σε αυτό, εκτός από τα στοιχεία του μαθητή και τη διεύθυνση κατοικίας, πρέπει να αναγράφεται η διεύθυνση του σχολείου αλλά και οι ώρες που το παιδί συνήθως μετακινείται από και προς αυτό. Το έγγραφο θα παραδίδεται στο σχολείο προκειμένου να θεωρηθεί από τη Διεύθυνση πριν τη χρήση του.


Για τη συμπλήρωση του εντύπου το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από το forma.gov.gr (δείτε και παρακάτω) δίνονται και οδηγίες:


Να σημειωθεί πως οι γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά στο σχολείο (μόνο ένας γονέας υποχρεωτικά) πρέπει να στέλνει sms στο 13033 με την επιλογή 4, η οποία είναι για: Μετάβαση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Μεταφορά από και προς τον τόπο εργασίας συζύγου ή συγγενούς πρώτου βαθμού, εφόσον υφίσταται σχετική ανάγκη. Μεταφορά ανηλίκου από και προς σχολική μονάδα [SMS – Επιλογή 4]

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο