Δήμος Θεσσαλονίκης - έκκληση προς δημότες: Κρατήστε την πόλη καθαρή εν μέσω καραντίνας.

785 Views
Δήμος Θεσσαλονίκης - έκκληση προς δημότες: Κρατήστε την πόλη καθαρή εν μέσω καραντίνας. Δήμος Θεσσαλονίκης - έκκληση προς δημότες: Κρατήστε την πόλη καθαρή εν μέσω καραντίνας.

 

 
 
Έκκληση προς τους δημότες και τους επαγγελματίες της πόλης να επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης σε θέματα προστασίας της δημόσιας υγείας, διαχειριζόμενοι με τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματά τους, απευθύνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
 
«Οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται αδιάλειπτα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ομαλή λειτουργία της πόλης. Η συμβολή και των ίδιων των πολιτών -μέσα και από τη δική τους υπεύθυνη στάση- στην προσπάθεια η πόλη μας να μείνει καθαρή παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε συνιστά πέραν όλων των άλλων και μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους που δίνουν καθημερινή μάχη», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης.
 
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων καλούν τους πολίτες να φροντίζουν να κλείνουν τα απορρίμματά τους σε κατάλληλες σακούλες και να μην τα αποθέτουν εκτός κάδων.
 

Ακόμη, απευθύνουν έκκληση σε όλους να εφαρμόζουν σωστά την ανακύκλωση αλλά και να μην απορρίπτουν ογκώδη αντικείμενα και μπάζα, ώστε ο τομέας της καθαριότητας να εξακολουθήσει να είναι σε θέση να παρέχει αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο