5η Καρναβαλική Παρέλαση δήμου Ωραιοκάστρου

704 Views
5η Καρναβαλική Παρέλαση δήμου Ωραιοκάστρου 5η Καρναβαλική Παρέλαση δήμου Ωραιοκάστρου

5η Καρναβαλική Παρέλαση δήμου Ωραιοκάστρου

Μετά την περυσινή επιτυχημένη διοργάνωση της Καρναβαλικής Παρέλασης ο δήμος Ωραιοκάστρου διοργανώνει και φέτος ένα εορταστικό αποκριάτικο διήμερο. Την Παρασκευή 4 Μαρτίου θα διοργανώσει παιδικό αποκριάτικο πάρτι και στις τρεις δημοτικές ενότητες, στα κλειστά γυμναστήρια Δρυμού, Νεοχωρούδας και Ωραιοκάστρου στις 18.30 το απόγευμα και την Κυριακή 6 Μαρτίου σε συνεργασία με τον δήμο Ξάνθης και τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου θα διοργανώσει την «5η Καρναβαλική Παρέλαση» στην οποία θα συμμετέχει για δεύτερη φορά και αντιπροσωπεία του καρναβαλιού της Ξάνθης.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν στην καρναβαλική παρέλαση, μπορούν να οργανώσουν μικρές ομάδες καρναβαλιστών, να επιλέξουν μια θεματική ενότητα και να παρελάσουν με την ομάδα τους. Η καλύτερη θεματική ομάδα, που θα επιλέξει τριμελής επιτροπή από τον δήμο Ξάνθης, θα κερδίσει δωρεάν μεταφορά για τη συμμετοχή της στο καρναβάλι της Ξάνθης την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016.

Η 5η Καρναβαλική Παρέλαση Ωραιοκάστρου θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 13.00 με σημείο εκκίνησης το δημαρχείο Ωραιοκάστρου και σημείο τερματισμού το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο. Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας έως τις 29/02/2016, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης στα τηλ. 2313304072 και 2313304079.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη