Συνεργασία HELEXPO με Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

666 Views
Συνεργασία HELEXPO με Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Συνεργασία HELEXPO με Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Συνεργασία HELEXPO με Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Σε στρατηγική συνεργασία με τον ηγέτη του χρηματοπιστωτικού κλάδου, την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, προχωρά η Helexpo. Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση, που υλοποιείται στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της εταιρείας για «συμμαχίες» με σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες της χώρας, σε μια προσπάθεια μεγέθυνσης του εθνικού εκθεσιακού φορέα και δημιουργίας συνεργιών προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.
Η Helexpo και η Εθνική Τράπεζα αποφάσισαν την καταρχήν διετή συνεργασία, που στόχο έχει τόσο τη στήριξη των δράσεων της εταιρείας, όσο και την έμπρακτη συμμετοχή και παρουσία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στο πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα του εθνικού εκθεσιακού φορέα, αλλά και στο σύνολο των εκδηλώσεων που αυτός διοργανώνει.
 
Οι δύο φορείς μοιράζονται κοινά πεδία ενδιαφερόντων, αφού η Εθνική Τράπεζα υποστηρίζει κάθε χρόνο τη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων, καθώς και εκδηλώσεων επιχειρηματικού και οικονομικού αντικειμένου, ενώ η Helexpo αποτελεί οικονομικό «πνεύμονα» για την τοπική οικονομία και μεριμνά για την προβολή της, ανά την Ελλάδα, επιχειρηματικής κοινότητας τόσο στο εσωτερικό, όσο και στις διεθνείς αγορές. Το γεγονός αυτό, δημιούργησε πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη μιας επωφελούς και για τις δύο πλευρές συνεργασίας, αλλά ανέδειξε και το πλαίσιο για τη στήριξη του ελληνικού επιχειρείν.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη