Τιμώμενη Χώρα στην ΔΕΘ του 2019… η Ινδία.

1986 Views
Τιμώμενη Χώρα στην ΔΕΘ του 2019… η Ινδία. Τιμώμενη Χώρα στην ΔΕΘ του 2019… η Ινδία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  
 
Η συμμετοχή της Ινδίας ως Τιμώμενης Χώρας στην ΔΕΘ του 2019 βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης της Πρέσβειρας της Ινδίας στην Ελλάδα, κας. Shamma Jain και της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo.
 
Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας καλωσόρισε την Πρέσβειρα της Ινδίας στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και σημείωσε ότι το γεγονός πως η Ινδία θα είναι Τιμώμενη Χώρα θα αναδείξει τις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες.
 
Επιπλέον, θα δώσει την δυνατότητα για σύσφιγξη των οικονομικών, εμπορικών, επενδυτικών, αλλά και πολιτιστικών επαφών ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Ινδία.
 
Από την πλευρά της η κα. Shamma Jain, επισήμανε τις μακρές ιστορικές και πολιτισμικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, ενώ τόνισε πως η συμμετοχή της Ινδίας ως Τιμώμενης Χώρας θα δώσει ώθηση στις διμερείς εμπορικές σχέσεις, αλλά και στην παρουσίαση των προοπτικών της Ινδικής οικονομίας.
 
Στο πλαίσιο αυτό στην ΔΕΘ του 2019 θα δοθεί η δυνατότητα για αναβάθμιση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ινδίας σε τομείς όπως η γεωργία και ο τουρισμός.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, αναφέρθηκε στην σημαντική ενίσχυση της ΔΕΘ, μέσω του θεσμού της Τιμώμενης Χώρας, ενώ υπογράμμισε ότι η Ινδία θα πάρει την «σκυτάλη» από τις ΗΠΑ για να προσθέσει το δικό της «στίγμα» στο σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας.

Φωτογραφικό υλικό





Με ετικέτα: ΔΕΘ Ηelexpo

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Γιάννης Καραμπέλος: «Ποιος Έπνιξε Τον Μπερνιέ;», η συγγραφή και όσα τον ενοχλούν στις μέρες μας | Interview
Γιάννης Καραμπέλος: «Ποιος Έπνιξε Τον Μπερνιέ;», η συγγραφή και όσα τον ενοχλούν στις μέρες μας | Interview
με 0 Σχόλια 1270 Views

Αυθόρμητος και φιλικός, ο Γιάννης Καραμπέλκος μιλάει για την παράσταση που έγραψε, σκηνοθετεί και παίζει «Ποιος Έπνιξε Τον Μπερνιέ;» αλλά και για όλα όσα τον ενοχλούν στην κοινωνία μας σήμερα.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή