«Ο αρμενικός πολιτισμός στην Ιταλία. Μια πρώτη διαπολιτισμική προσέγγιση» στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

794 Views
«Ο αρμενικός πολιτισμός στην Ιταλία. Μια πρώτη διαπολιτισμική προσέγγιση» στην   Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης «Ο αρμενικός πολιτισμός στην Ιταλία. Μια πρώτη διαπολιτισμική προσέγγιση» στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

 

«Ο αρμενικός πολιτισμός στην Ιταλία. Μια πρώτη διαπολιτισμική προσέγγιση»

7:30 μμ - 9:30 μμ (29) Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Διάλεξη με θέμα: «Ο αρμενικός πολιτισμός στην Ιταλία. Μια πρώτη διαπολιτισμική προσέγγιση» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης, Εθνικής Αμύνης 27.

Ομιλητής είναι ο Δρ Βύρων Πισσαλίδης, Διδάκτορας Ιταλικής και Συγκριτικής Γραμματολογίας , τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ, PostDoc.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Αρμενικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Χαμασκάιν».

Λίγα λόγια για το Σύλλογο «Χαμασκάιν»:
Ο πολιτιστικός σύλλογος ”Χαμασκάϊν” ιδρύθηκε το 1979 και έκτοτε ασχολείται με τη διατήρηση και τη διάδοση του Αρμένικου πολιτισμού. Ο σύλλογος διατηρεί τρεις χορευτικές ομάδες (παιδική, εφηβική και ενηλίκων), χορωδία και πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί και θεατρική ομάδα. 

Έχει διοργανώσει πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και βραδιές αφιερωμένες σε καταξιωμένους Αρμένιους καλλιτέχνες και το έργο τους, με ομιλίες, προβολές και άλλες δραστηριότητες, ενώ οι ομάδες του συμμετέχουν ανελλιπώς στις εκδηλώσεις της παροικίας ή σε διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ των Δήμων, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τον Αρμένικο πολιτισμό.

ΩΡΑ
28 (Τετάρτη) 7:30 μμ - 29 (Πέμπτη) 9:30 μμ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

Εθ. Αμύνης 27, Θεσσαλονίκη 546 21

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη