Γιόρτασε τα 5χρονα της «Η Αντηρίδα»

832 Views
Γιόρτασε τα 5χρονα της «Η Αντηρίδα» Γιόρτασε τα 5χρονα της «Η Αντηρίδα»

 Γιόρτασε τα 5χρονα της «Η Αντηρίδα»

Τα πέντε χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου εθελοντών του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα» γιόρτασαν οι υποστηρικτές και τα μέλη του την Τετάρτη 18 Μαΐου.
 
Η εκδήλωση ευχαριστίας και γιορτής, που λειτούργησε και ως μία  πρόσκληση για νέα μέλη, γέμισε το αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Ήταν εκεί οι εθελοντές, που σε καθημερινή βάση δίνουν το παρών στο Νοσοκομείο, λειτουργώντας ως πραγματικό στήριγμα στους ασθενείς και τους συνοδούς τους. Ήταν εκεί οι χορηγοί και οι δωρητές της «Αντηρίδας», παλιοί και νέοι φίλοι που ενημερώθηκαν για το εθελοντικό έργο του Συλλόγου στα πέντε χρόνια της δράσης του.
 
H Πρόεδρος, κυρία Γεωργία Δερετζή και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Ζωή Ψαρρά – Παπαγεωργίου μίλησαν εγκάρδια για το πως ιδρύθηκε η «Αντηρίδα» και τις πολλές και ποικίλες δράσεις της. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης,  τα μέλη Τούλα Παπαδοπούλου και Λίνα Μπουμπούση περιέγραψαν την εμπειρία τους ως εθελόντριες. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΔΣ του Γ.Ν. Παπαγεωργίου κύριος Βασίλειος Παπάς ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Επίτιμος Πρόεδρος και Ιδρυτής του Νοσοκομείου, Νικόλαος Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Χορτιάτη Πανοράματος Πυλαίας Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της ΟΥΝΕΣΚΟ, του Ερυθρού Σταυρού και πλήθος κόσμου. 
 
Ακολούθησε μια συμβολική απονομή αναμνηστικής πλακέτας στους δωρητές της Αντηρίδας από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε γιορτινό κλίμα, με εδέσματα που ετοίμασαν οι ίδιοι οι εθελοντές της Αντηρίδας!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη