Η Αντηρίδα γιορτάζει τα 5χρονα της.

550 Views
 Η Αντηρίδα γιορτάζει τα 5χρονα της. Η Αντηρίδα γιορτάζει τα 5χρονα της.

 Η Αντηρίδα γιορτάζει τα 5χρονα της.

Πέντε χρόνια δημιουργίας, προσφοράς και έμπρακτης αλληλεγγύης συμπλήρωσε φέτος ο εθελοντικός Σύλλογος  Φίλων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «ΑΝΤΗΡΙΔΑ» και το γιορτάζει με μια εκδήλωση – παρουσίαση την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, ώρα 6 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Από τον Ιανουάριο του 2011, ξεκινά η δημιουργία του εθελοντικού συλλόγου φίλων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου  η «Αντηρίδα»,  ένας θεσμός πρωτοποριακός για τα ελληνικά δεδομένα.

Η «Αντηρίδα» που σημαίνει στήριγμα,  σκοπό έχει μέσα από οργανωμένες δράσεις, να παρέχει βοήθεια, μια λύση, μια έστω μικρή ανακούφιση στους ασθενείς και τους συνοδούς τους.
 
Σήμερα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου ξεπερνούν τους 350. Οι ενεργοί εθελοντές μας προγραμματισμένα έρχονται στο Νοσοκομείο και προσφέρουν τη βοήθειά τους με χαμόγελο και καλή διάθεση στην κεντρική είσοδο, στις γραμματείες κλινικών, στο γραφείο της Αντηρίδας, στην αιμοκάθαρση της Νεφρολογικής Κλινικής, στις παιδιατρικές κλινικές και γενικά όπου χρειαστεί μέσα στο Νοσοκομείο. Στο έργο της Αντηρίδας σημαντικό ρόλο κατέχουν επίσης οι φίλοι και χορηγοί του Συλλόγου, που χάρη στις δωρεές και τις προσφορές τους μας βοηθούν να υπάρχουμε, να λειτουργούμε και να προχωρούμε.
 
Σε όλους αυτούς τους υποστηρικτές είναι αφιερωμένα τα πεντάχρονα της Αντηρίδας, γιατί πίστεψαν ότι στην Ελλάδα της κρίσης, η αλληλεγγύη μπορεί να γίνει πράξη και ο εθελοντισμός μέρος της ζωής μας.
 
Σας καλούμε να έρθετε, να μας γνωρίσετε και να πάρετε μέρος σε αυτή τη γιορτή του Εθελοντισμού. Η παρουσία σας θα είναι τιμή και χαρά μας!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή