Την Καλαμαριά επισκέφθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη…

1203 Views
Την Καλαμαριά επισκέφθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη… Την Καλαμαριά επισκέφθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη…

 

 
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 
Τον Δήμο Καλαμαριάς επέλεξε να επισκεφθεί  σήμερα, η σύζυγος του πρωθυπουργού κ. Μαρέβα  Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη,  η οποία θα  συνοδεύει  τον Πρωθυπουργό,  στο πλαίσιο  της 85ης ΔΕΘ και της αυριανής ομιλίας του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο.
 
Την σύζυγο του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στο δημαρχείο ο Δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ελένη Φύκα.
 
Στη συνάντηση,  η οποία διήρκησε μια ολόκληρη ώρα,  η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη  έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ενημερωθεί για την πόλη της Καλαμαριάς και για τα ζητήματα που την απασχολούν, ενώ συζητήθηκαν επίσης  θέματα που απασχολούν τη γυναίκα με κοινωνικές διαστάσεις καθώς και ζητήματα ισότητας των δύο φύλων.
 
Ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμανέλης είχε την ευκαιρία να μιλήσει  στην κ. Μητσοτάκη για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το Δήμο,  ώστε να διαμορφώσει μια εικόνα και αναφέρθηκε ακροθιγώς στο ζήτημα  της  διάνοιξης της οδού Πόντου, ένα έργο  που απαιτεί σημαντικό ποσό  και δεν μπορεί να το καλύψει ο προϋπολογισμός του Δήμου.
 
Η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να  υποστηρίξει τον Δήμο Καλαμαριάς σε θέματα που τον απασχολούν.
 
Επίσης, η σύζυγος του πρωθυπουργού, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα γυναικών και συζητώντας με τη Γενική Γραμματέα κ. Φύκα,  εξέφρασε τη διάθεσή της να σταθεί αρωγός στις όποιες προσπάθειες του Δήμου, που θα αφορούν στην υποστήριξη των  γυναικών , στην προσπάθεια καταπολέμησης της ανεργίας τους αλλά  και σε  θέματα  στήριξης και ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας.   

 

Φωτογραφικό υλικό






Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή