«Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης»: Μία εκδήλωση για όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου

1018 Views
«Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης»: Μία εκδήλωση για όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου «Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης»: Μία εκδήλωση για όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου

 
Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ, υπό την αιγίδα των Πρυτανικών Αρχών και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνουν πενθήμερη εκδήλωση, με θέμα: «Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στις 6, 7, 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου 2023, και ώρες 9:00 με 14:00.
 
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση τους, σε σχέση με τις δυνατότητες και προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
 


Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι-μέλη ΔΕΠ απ’ όλα τα Τμήματα και τις μονοτμηματικές Σχολές του ΑΠΘ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος/Σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.
 
Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν οι μαθήτριες και μαθητές της Γ΄ Λυκείου, σε συνεννόηση με τους καθηγητές/συμβούλους των λυκείων που συμμετέχουν στη συνδιοργάνωση.

Πληροφορίες Επικοινωνίας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ Τηλέφωνο: 2310997340 Email: gd@cso.auth.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Θεατρική Κουλτουροβραδιά: «Κοιμώμενος Χαλεπάς» με τον Γιώργη Κοντοπόδη στο θέατρο Σοφούλη (info-προσκλήσεις)
Θεατρική Κουλτουροβραδιά: «Κοιμώμενος Χαλεπάς» με τον Γιώργη Κοντοπόδη στο θέατρο Σοφούλη (info-προσκλήσεις)
με 0 Σχόλια 1549 Views
Θεατρική Κουλτουροβραδιά για την παράσταση «Κοιμώμενος Χαλεπάς–ο ΣΑΛόΣ άΓΙΟΣ» του Άγγελου Ανδρεόπουλου, σε σκηνοθεα Αλέξανδρου Λιακόπουλου. Τον σπουδαίο γλύπτη ζωντανεύει ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργης Κοντοπόδης.
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο