Το Παιχνίδι Συνεχίζεται στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και εμπλουτίζεται με νέα θεματικά αφιερώματα και ποικίλες δραστηριότητες...

1302 Views
Το Παιχνίδι Συνεχίζεται στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και εμπλουτίζεται με νέα θεματικά αφιερώματα και ποικίλες δραστηριότητες... Το Παιχνίδι Συνεχίζεται στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και εμπλουτίζεται με νέα θεματικά αφιερώματα και ποικίλες δραστηριότητες...

"Το Παιχνίδι Συνεχίζεται" στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και εμπλουτίζεται με νέα θεματικά αφιερώματα και ποικίλες δραστηριότητες...

 
   "Το Παιχνίδι Συνεχίζεται" στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και εμπλουτίζεται με νέα θεματικά αφιερώματα και ποικίλες δραστηριότητες, που έχουν ως επίκεντρο τον επισκέπτη, ενώ την ίδια στιγμή αναδεικνύεται η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία, τόσο μέσα από εγχώριες, όσο και από διεθνείς συμμετοχές.
   Η 79η ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2014, έχει ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό το γεγονός ότι καλύπτει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών με πολλά θεματικά αφιερώματα και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων ψυχαγωγικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
   Η Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Πυρηνική Ενέργεια CERN και το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, το οποίο αποτελεί ένα θεματικό πάρκο, που θα λειτουργήσει στο Περίπτερο 1 από τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ και για έξι ολόκληρους μήνες, είναι ορισμένες μόνο από τις εκδηλώσεις, οι οποίες πλαισιώνουν τα θεματικά αφιερώματα της 79ης ΔΕΘ.
   Ακόμη, το MAD North Stage Festival για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα φιλοξενήσει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με γνωστούς καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής.
   Στις παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνεται και η Έκθεση Συλλεκτικών Υπολογιστών και Παιχνιδομηχανών RETRObit του retroclub.info, ειδικό αφιέρωμα για τα παιδιά με θεατρικές παραστάσεις, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις και βέβαια το εντυπωσιακό εναέριο θέαμα με μηχανές και ακροβάτες.
   Στο επίκεντρο της ΔΕΘ είναι και ο εξωστρεφής κλάδος των τροφίμων-ποτών και στο πλαίσιο του θεματικού αφιερώματος Farma η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ) διοργανώνει στο Περίπτερο 2 την Έκθεση Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών, «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ».
Σκοπός της πρωτοβουλίας της ΠΑΣΕΓΕΣ είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων, που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και η καταξίωση στη συνείδηση του καταναλωτή της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.
Στο περίπτερο 7 η «Γωνιά Γαστρονομίας», προβάλλει την Ελληνική γαστρονομία, συνδυάζοντας τη γευστική μας παράδοση με τη σύγχρονη κουζίνα. Ο στόχος είναι η «Γωνιά Γαστρονομίας» να αποτελέσει χώρο συνάντησης Ελλήνων παραγωγών με τους επισκέπτες της έκθεσης.
   Την ίδια στιγμή το Περίπτερο 4 θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Κρητική παράδοση, διατροφή και στον πολιτισμό του νησιού, όπου μεταξύ άλλων Κρητικοί παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Με «Ραφτάκο των λέξεων» & «Αισωπομαχίες» ο Μικρός Νότος σε καλοκαιρινή περιοδεία
Με «Ραφτάκο των λέξεων» & «Αισωπομαχίες» ο Μικρός Νότος σε καλοκαιρινή περιοδεία
με 0 Σχόλια 1222 Views

 Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος επιστρέφει -όπως κάθε καλοκαίρι- σε φιλόξενους υπαίθριους χώρους για να ζωντανέψει μπροστά στους μικρούς θεατρόφιλους φίλους τις δυο πιο αγαπημένες τους ιστορίες:

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη