Ανεμβολίαστοι οι 117 από τους 123 νοσηλευόμενους στις ΜΕΘ σε Ανατολική-Δυτική Μακεδονία και Θράκη

1232 Views
Ανεμβολίαστοι οι 117 από τους 123 νοσηλευόμενους στις ΜΕΘ σε Ανατολική-Δυτική Μακεδονία και Θράκη Ανεμβολίαστοι οι 117 από τους 123 νοσηλευόμενους στις ΜΕΘ σε Ανατολική-Δυτική Μακεδονία και Θράκη

 

Δείτε τους σχετικούς πίνακες για την 3η και 4η ΥΠΕ που παρουσίασε στην ενημέρωση της Πέμπτης η Μίνα Γκάγκα

Ανεμβολίαστοι είναι οι περισσότεροι ασθενείς που νοσηλεύονται με Covid στα νοσοκομεία της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Σύμφωνα με όσα τόνισε στη διάρκεια της ενημέρωσης για την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα, συνολικά 347 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία και από αυτούς οι 306 είναι ανεμβολίαστοι.

Συγκεκριμένα, στα νοσοκομεία της 3ης ΥΠΕ (Δυτική Μακεδονία και μισά νοσοκομεία Θεσσαλονίκης) νοσηλεύονται στις ΜΕΘ 73 ασθενείς, οι 70 εκ των οποίων είναι ανεμβολίαστοι, ενώ στα νοσοκομεία της 4ης ΥΠΕ (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη) νοσηλεύονται 50 διασωληνωμένοι, οι 47 εκ των οποίων είναι ανεμβολίαστοι.

covid_3Ype
covid_4ypeΣύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, σημαντική αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου καταγράφεται στο μεγαλύτερο μέλος της Πελοποννήσου, αλλά και στη Δυτική Ελλάδα.


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο