100 προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης ζητούν να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σήμερα.

790 Views
100 προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης ζητούν να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σήμερα. 100 προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης ζητούν να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σήμερα.

100 προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης ζητούν να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σήμερα...

Την προσδοκία και τη θέληση να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας η παρούσα Βουλή, ώστε να δοθεί ομαλό τέλος σε μια περίοδο θυσιών, εκφράζουν με κοινή ανοιχτή επιστολή, προς τους 300 βουλευτές, 100 προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης οι οποίοι δηλώνουν «υποστηρικτές της κοινής λογικής», και εκφράζουν την ελπίδα οι πολιτικοί μας μπορούν να είναι πρώτα Έλληνες και έπειτα «γαλάζιοι», «πράσινοι» ή «κόκκινοι».

«Προσδοκούμε και θέλουμε, αυτή η Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας, ώστε να δοθεί ομαλό τέλος σε μια περίοδο θυσιών και να προχωρήσει η Συνταγματική Αναθεώρηση, μέσω της οποίας, το πολιτικό σύστημα θα διορθώσει πρώτα τον εαυτό του, αναιρώντας προκλητικά προνόμια και θα εναρμονίσει το Σύνταγμα με τις ανάγκες και τις σύγχρονες αντιλήψεις για το σήμερα και το αύριο», υπογραμμίζουν, μεταξύ άλλων.

Την επιστολή υπογράφουν περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι του Δικηγορικού και Ιατρικού Συλλόγου, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων (Επαγγελματικό, Βιοτεχνικό, ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας, Οικονομικό, ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας), καθηγητές Πανεπιστημίου, μέλη διοικήσεων παραγωγικών και κοινωνικών φορέων κ.ά.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη