Η Ελληνική πρωτεύουσα της Γαστρονομίας είναι στο National Geographic Food

1396 Views
Η Ελληνική πρωτεύουσα της Γαστρονομίας είναι στο National Geographic Food Η Ελληνική πρωτεύουσα της Γαστρονομίας είναι στο National Geographic Food

Και στο δεύτερο τεύχος του National Geographic Food είναι παρούσα η Γαστρονομία της Θεσσαλονίκης με την διαφημιστική καταχώριση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Το κείμενο που συνοδεύει τις νοστιμιές της Θεσσαλονίκης στην καταχώριση  Thessaloniki/Great Food Capital αναφέρει ότι:


«H Θεσσαλονίκη είναι διάσημη ως προορισμός στην Ελλάδα για την κουζίνα της. Εδώ το φαγητό φτιάχνεται με την καρδιά για να προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση. Φυσικά προϊόντα , εξαιρετικές νοστιμιές, συνταγές και μικρά μυστικά γεύσεων φέρνουν μαζί τους ανθρώπους γύρω  από ένα μεγάλο τραπέζι φίλων. Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική πρωτεύουσα της γαστρονομίας. Ανακαλύψτε την».

«Το διάσημο περιοδικό ανοίγει για δεύτερη φορά το παράθυρό του με θέα την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης, η οποία  αποτελεί ισχυρότατο χαρτί  για τον τουρισμό. Είναι σημαντικό και προσδοκούμε οφέλη απ  την παρουσία μας στο Νational Geographic Food, ένα  έντυπο που διαβάζεται από χιλιάδες αναγνώστες σε όλο τον κόσμο» επισημαίνει η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης- αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη