«Φρέσκος» αέρας φέτος από την Freskon 2017

650 Views
«Φρέσκος» αέρας φέτος από την Freskon 2017 «Φρέσκος» αέρας φέτος από την Freskon 2017

 «Φρέσκος» αέρας φέτος από την Freskon 2017

Με «φρέσκο» αέρα έρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά η Freskon, το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, που θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 27 έως τις 29 Απριλίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η Freskon σε μόλις τρία χρόνια έχει αναδειχθεί σε επίκεντρο του κλάδου, συνιστώντας σημείο συνάντησης παραγωγών, ομίλων διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών φρέσκων φρούτων και λαχανικών.
 
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί φέτος στο πρόγραμμα εμπορικών επισκεπτών, με σημαντικούς προσκεκλημένους από Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη, Βαλκάνια, σκανδιναβικές χώρες, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κίνα.
 
H δυναμική της φετινής διοργάνωσης έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται, με τις συμμετοχές να εισρέουν, ενισχύοντας τα μεγέθη της, ποιοτικά και ποσοτικά. Στη Freskon 2017 ξεχωρίζει το Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης. Οι προβλέψεις για την παγκόσμια παραγωγή και κατανάλωση τα προσεχή χρόνια, οι νέες τεχνολογίες στην καλλιέργεια του ακτινιδίου, οι νέες ποικιλίες και οι τάσεις της κατανάλωσης, θέματα φυτοπροστασίας και θρέψης, τρόποι αντιμετώπισης ασθενειών, αλλά και το μάρκετινγκ και οι νέες αγορές θα είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα απασχολήσουν το Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου, όπου θα συμμετάσχουν κορυφαίοι ομιλητές.
 
Διαχρονικός στόχος της διοργανώτριας ΔΕΘ-Helexpo είναι να αναδειχθεί η Freskon στο απόλυτο εμπορικό γεγονός για τον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου. Μάλιστα, για τη φετινή διοργάνωση επιπλέον στόχοι είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον κλάδο, η εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής και η τόνωση του πρωτογενούς τομέα, που παίζει καταλυτικό ρόλο στην ελληνική οικονομία. 

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΔΕΘFreskon 2017

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη