Άρχισαν τα όργανα…
Η παράσταση «Θεόφιλος» που ήταν προγραμματισμένη για 21-22 Μαρτίου στο Θέατρο Σοφούλη αναβάλλεται για την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Απριλίου.
Ενώ από τους παραγωγούς της παράστασης «Αἱ Συνέπειαι τῆς Παλαιᾶς Ἱστορίας» ανεστάλη η παρακάτω ενημέρωση:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η θεατρική παράσταση «Αἱ Συνέπειαι τῆς Παλαιᾶς Ἱστορίας», η οποία είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Αμαλία στις 13, 14 και 15 Μαρτίου, αναβάλλεται λόγω της γενικής αναστάτωσης εξαιτίας του κορωνοϊού.
Θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης της παράστασης το συντομότερο δυνατόν, όταν τα πράγματα καταλαγιάσουν.
Μας συγχωρείτε για την όποια ταλαιπωρία. Παρακαλούνται όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6947805920 ή 6977510587 για την άμεση επιστροφή των χρημάτων τους.
.
Δείτε & αυτά:
/
Όλες οι νέες παραστάσεις (πρεμιέρες) που θα δοθούν από 15/5/2019 έως 14/05/2020 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αυτόματα συμμετέχουν για τα 3 Βραβεία Κοινού καθώς και για τα Βραβεία Κριτικής Επιτροπής στα 10α -επετειακά- Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2020.
& αυτά:
–Τι παίζουν τα θέατρα στη Θεσσαλονίκη τώρα, κλικ εδώ.
–Τι παίζουν οι κινηματογράφοι στη Θεσσαλονίκη, κλικ εδώ.
–Συναυλίες: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
–Σινεμά: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
–Βιβλίο: Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
.
–Κερδίστε προσκλήσεις – Βιβλία, κλικ εδώ.
.
Ακολουθήστε μας στα social media
Φωτογραφικό υλικό