Προσεχώς στη θεατρική Θεσσαλονίκη.
1η ενημέρωση – θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο Τύπου με ημέρες και ώρες παραστάσεων, τμές κλπ.
.
Ένας δραματικός μονόλογος από τον Βασίλη Μυριανθόπουλο. Στους ρόλους της Ανθής και της Λιουμπόβ η Γωγώ Μπρέμπου.
Μια συνάντηση επί σκηνής όλων των γυναικών που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους.
Τι ενώνει την Ανθή με την Λιουμπόβ; Μετά τον βυσσινόκηπο, η Ανθή Χαλκίδη και η Λιουμπόβ Αντρέϊεβνα έφυγαν. Η Ανθή με τα παιδιά της και η Λιουμπόβ με τα μπαούλα της.
,

Μια καθημερινή γυναίκα και μία εμβληματική ηρωίδα στους παράλληλους δρόμους τους, μετά τον βυσσινόκηπο που έχασαν.
Πώς διαχειρίζεται μια μάνα την απώλεια των παιδιών της; Πώς διαχειρίζεται μια γυναίκα την απώλεια του έρωτα της; Η Ανθή συναντά την Λιουμπόβ στο ταξίδι της, μετά τον βυσσινόκηπο.
Μία ηθοποιός, η Άννα (Γωγώ Μπρέμπου), που ερμηνεύει την Λιουμπόβ Αντρέϊεβνα του “Βυσσινόκηπου”, ένα βράδυ μετά από παράστασή της, συνδέει την ιστορία της ηρωίδας με μιας πραγματικής γυναίκας, της Ανθής, που και εκείνη ξεριζώθηκε από τον “βυσσινόκηπό” της, κάποια ιστορική στιγμή.

Μιλώντας για τη φρίκη των πολέμων, τη σημασία του να αποκτά κάποιος ρίζες, τη θέληση για επιβίωση και τη δύναμη της αγάπης, οι γυναίκες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους, φαίνεται να είναι πρωταγωνίστριες σε αυτόν το μονόλογο.
Σε ένα σύγχρονο και ταυτόχρονα επιβλητικό εικαστικό περιβάλλον οι δραματικές ιστορίες των δύο γυναικών, ακολουθούν τις πορείες τους που αρκετές φορές φαίνεται να συγκλίνουν κάτω από τα ίδια μουσικά ακούσματα .

Η Λιουμπόβ και η Ανθή, αποκτούν λόγο και προβάλλονται πάνω σε σώματα και, για 70 λεπτά, μοιράζονται μαζί μας τα συναισθήματα τους, για τη Ρωσία που άφησαν πίσω τους.
Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος μετά τις μεγάλες του επιτυχίες επιστρέφει στη θεατρική σκηνή τελείως διαφορετικός απ΄ότι τον γνωρίσαμε έως σήμερα.
.
.
Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια: Kenny McLelan
Φωτισμοί – Video: Αργύρης Θέος
Μουσική: Κωνσταντίνος Κωτούλας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αναστασία Λαντζουράκη
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Μακιγιάζ: Βαγγέλης Θώδος
Μαλλιά: Γιώργος Δουδέσης
Ερμηνεύει η ηθοποιός Γωγώ Μπρέμπου
Επικοινωνία: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου, Άρης Σομπότης (Playwalk)
Παραγωγή: Φιλοθέατον
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια: Kenny McLelan
Φωτισμοί – Video: Αργύρης Θέος
Μουσική: Κωνσταντίνος Κωτούλας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αναστασία Λαντζουράκη
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Μακιγιάζ: Βαγγέλης Θώδος
Μαλλιά: Γιώργος Δουδέσης
Ερμηνεύει η ηθοποιός Γωγώ Μπρέμπου
Επικοινωνία: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου, Άρης Σομπότης (Playwalk)
Παραγωγή: Φιλοθέατον
Διάρκεια: 70 λεπτά
Από 30 Ιανουαρίου 2020
.
Δείτε & αυτά:
/
Όλες οι νέες παραστάσεις (πρεμιέρες) που θα δοθούν από 15/5/2019 έως 14/05/2020 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αυτόματα συμμετέχουν για τα 3 Βραβεία Κοινού καθώς και για τα Βραβεία Κριτικής Επιτροπής στα 10α -επετειακά- Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2020.
& αυτά:
–Τι παίζουν τα θέατρα στη Θεσσαλονίκη τώρα, κλικ εδώ.
–Τι παίζουν οι κινηματογράφοι στη Θεσσαλονίκη, κλικ εδώ.
–Συναυλίες: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
–Σινεμά: Είδαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
–Βιβλίο: Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε, κλικ εδώ.
.
–Κερδίστε προσκλήσεις – Βιβλία, κλικ εδώ.
.
.
Ακολουθήστε μας στα social media
Φωτογραφικό υλικό