ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος, εδώ και 8 μέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη, καθώς ο Τάκης Χρυσικάκος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και είχε φροντίσει μάλιστα να το δημοσιοποιήσει με ανάρτησή του στο Instagram με τη λεζάντα «Φτου ξελεφτερία».
Το τελευταίο διάστημα, ο Τάκης Χρυσικάκος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα» του Ευγένιου Ο Νηλ σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου.
H πρεμιέρα του έργου είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών και δεν πρόκειται να αναβληθεί καθώς ο ρόλος του «Τζέιμς Τάιρον» που ερμηνεύει ο Τάκης Χρυσικάκος είναι σε διπλή διανομή με τον Πέρη Μιχαηλίδη.
.

.
Όταν ο ηθοποιός αναρρώσει, θα ανεβεί στη σκηνή και θα συνεχίσει στην παράσταση, η οποία θα κάνει περιοδεία.
Φωτογραφικό υλικό