Αντίθετη με την πρακτική που υιοθετούν πολλά θέατρα να μεταδίδουν διαδικτυακά παραστάσεις δηλώνει η Μιμή Ντενίση.
Σε ανάρτησή της στο Facebook γράφει:
«Μια μεγάλη κουβέντα βλέπω έχει αρχίσει στα ΜΜΕ για το αν πρέπει να παίζονται παραστάσεις διαδικτυακά. Εγώ λοιπόν λέω όχι.
Καταλαβαίνω πως πολλοί θέλουν να προσφέρουν ψυχαγωγία στον κόσμο αλλά υπάρχουν ατελείωτες σειρές και ταινίες που κυκλοφορούν νόμιμα φυσικά και καλύπτουν αυτή την ανάγκη. Η μαγεία του θεάτρου έχει να κάνει με την σχέση ηθοποιού θεατή… οι παραστάσεις δεν δείχνουν ποτέ καλές έτσι όπως γυρίζονται.
Είναι άλλα τα φώτα του θεάτρου άλλο το παίξιμο άλλο το το timing.
.

.
Θα’ πρεπε κατ’ εμέ αν είαι να παιχτούν διαδικτυακά να έχουν γυριστεί ειδικά.. κινηματογραφικά. Και επιπλέον είναι άδικο για τους ηθοποιούς του θεάτρου.. είναι που είναι τόσο δύσκολο κ επισφαλές σαν επάγγελμα μην το αποτελειώσουμε!! Κ επίσης βλέπω ανησυχητικά φαινόμενα πειρατείας..όπως αυτό που έγινε με την Ευτυχία.. Κ κάποιοι το υπερασπίζονται κιόλας!!!
Τα πνευματικά δικαιώματα πρέπει να μάθουμε να τα σεβόμαστε σ αυτήν την χώρα όπως κ όλους τους καλλιτέχνες κ παραγωγούς που πασχίζουν για ενα ψηλό επίπεδο σε εποχές τόσο δύσκολες!!
Ας μην τ αντικαταστήσουμε όλα με το internet», έγραψε χαρακτηριστικά.
Φωτογραφικό υλικό