ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΜΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΘΒΕ [ΒΙΝΤΕΟ] ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 22/4/15, η συμβολική κατάληψη της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών από ηθοποιούς του ΚΘΒΕ η οποία θα κρατήσει έως και σήμερα Πέμπτη. Οι στάσεις εργασίας όμως θα συνεχιστούν καθώς και μέχρι την ερχόμενη Κυριακή δεν θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις σε καμιά σκηνή του ΚΘΒΕ.
.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΘΒΕ : Ματαίωση παραστάσεων του ΚΘΒΕ
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει ότι δε θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις στις σκηνές του ΚΘΒΕ, λόγω στάσεων εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από την Τετάρτη 22 Απριλίου έως και την Κυριακή 26 Απριλίου.
Στάσεις εργασίας, επίσης, θα πραγματοποιήσει και ο Σύλλογος Εργαζομένων στο ΚΘΒΕ Πάσης Φύσεως Προσωπικού, την Τετάρτη 22 & την Πέμπτη 23/4/2015.
Το ΚΘΒΕ δίνει τη δυνατότητα της επιστροφής ή αλλαγής των εισιτηρίων, που έχουν ήδη εκδοθεί. Πληροφορίες στο τηλέφωνο:2315 200200
Οι παραστάσεις που ματαιώνονται είναι:
· «Ο Γλάρος» στην ΕΜΣ
· «Παράνομη οδήγηση» στο Νέο Υπερώο ΕΜΣ
· ««Ωχ τα νεφρά μου» στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
.
Φωτογραφικό υλικό