Δημήτρης Δανάμπασης: «Σημαντικό να έχεις χτίσει βαθιές, αληθινές και ειλικρινείς σχέσεις».

3152 Views
Δημήτρης Δανάμπασης: «Σημαντικό να έχεις χτίσει βαθιές, αληθινές και ειλικρινείς σχέσεις». Δημήτρης Δανάμπασης: «Σημαντικό να έχεις χτίσει βαθιές, αληθινές και ειλικρινείς σχέσεις».

 
 
.
Στιγμές του 2018 και ελπίδες για το 2019

Η Κουλτουρόσουπα απευθύνθηκε σε νέους –σχετικά- ηθοποιούς ρωτώντας τους: τι τους άφησε το 2018 στον επαγγελματικό τους χώρο, αν εκφράστηκαν όπως ήθελαν, αν κάτι τους δυσκόλεψε, πως είδαν γενικά την χρονιά που φεύγει και τι ελπίζουν να τους φέρει το 2019.

ή  αλλιώς, σκέψεις για τη χρονιά που φεύγει… και τι ελπίζουν γι’ αυτή που έρχεται…
.

.
Ο ηθοποιός Δημήτρης Δανάμπασης έχει τον λόγο…
 
To 2018 ήταν για μένα μια γεμάτη θεατρική χρονιά με πληθώρα συνεργασιών με ταλαντούχους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, κάποιοι εκ των όποιον: Άνθιμος Κατιρτζόγλου, Παυλίνα Χαρέλα, Κώστας Μελίδης, Μάριος Κωνσταντίνου, άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν και μου χάρισαν όμορφες στιγμές.
 
Το 2018 ξεκίνησε δυναμικά με την επαγγελματική πρόταση του Άνθιμου Κατιρτζόγλου να πρωταγωνιστήσω στο έργο του «60 Λεπτά», που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία τον Μάρτιο του 2018 στο Θέατρο Σοφούλη και απέσπασε το «2ο βραβείο κοινού» στα 8α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε η συνεργασία μου με την Παυλίνα Χαρέλα στην «Πεντάμορφη και το Τέρας» όπου υποδύομαι το «Τέρας» το οποίο συνεχίζεται να παίζεται από τον Οκτώβριο του 2018 έως και σήμερα με τεράστια επιτυχία στην Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστώ και στην παράσταση «Πέφτει η Νύχτα», μια μαύρη κωμωδία του Μάριου Κωνσταντίνου, η οποία είναι βασισμένη στο έργο ‘’Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται’’, του Ρομπέρ Τομά σε σκηνοθεσία Κώστα Μελίδη στο Θέατρο Σοφούλη. Εκεί υποδύομαι τον Ζάχο.
.
 
Το 2018 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για μένα γιατί είχα την ευκαιρία να αναμετρηθώ με ποικίλους ρόλους. Μου αρέσουν οι ποιοτικές θεατρικές δουλειές σε όποιο είδος και να ανήκουν. Όλους μου τους ρόλους τους αγάπησα πολύ, τον καθένα από αυτούς για διαφορετικούς λόγους. Αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα από όλα είναι οι συνεργασίες. Είναι σημαντικό να έχεις στη ζωή σου ανθρώπους, με τους οποίους έχεις χτίσει βαθιές, αληθινές και ειλικρινείς σχέσεις. Να έχω δίπλα μου ανθρώπους που να με εμπνέουν και να τους εμπνέω. Χρειάζεται να έχεις πειθαρχία, συνέπεια και αλήθεια και να κάνεις σωστές επιλογές. Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου να έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι στο χώρο τους. Οι αναμνήσεις από την χρονιά που φεύγει θα είναι πάντα χαραγμένες μέσα μου. Αγαπώ την δουλειά μου, αγαπώ πολύ την αμεσότητα με το κοινό.
 
Για το 2019 εύχομαι υγεία σε όλους, αγάπη για όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω μας. Να έχουμε μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας, ισορροπία, ψυχραιμία, δύναμη και αξιοπρέπεια και μακάρι να γίνει κάτι και να σταματήσουν να υποφέρουν και να ταλαιπωρούνται τόσοι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο. Καλή χρονιά να έχουμε.
.
.
Καθημερινά στην «Κ» και ως το τέλος του 2018, ακολουθούν νέες «Στιγμές του 2018 και ελπίδες για το 2019» από άλλους νέους ηθοποιούς. 
,
,
ΔΕΙΤΕ & ΑΥΤΑ:
.
,
.
Από την Κουλτουρόσουπα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή